NB I

Felcsúton is lassú meccset játszhat a Fradi

  • mr.blonde
megosztom

Egyértelműen a Suduva elleni visszavágóra fókuszál a Fradi, így a Puskás Akadémia akár meg is lepheti a bajnokot.

Nem sikerült előnyt szereznie a jövő heti visszavágóra a Ferencváros csapatának, így a zöld-fehérek csütörtökön az év meccsére készülnek az Európa Ligában.

Nem kérdés, hogy kemény visszavágó vár a Fradira a Suduva ellen, így a Kaposvár elleni mérkőzéshez hasonlóan Szerhij Rebrov vezetőedző vélhetően több ponton is változtat majd a sztenderd kezdőcsapatán.

{"headTitle":"Puskás Akadémia - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-25 18:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Puskás Akadémia","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}

A táblázatból látható, hogy ezzel együtt is eléggé a Fradit favorizálják a szorzók. Ez egyrészt érhető, hiszen a fővárosiak olyan mély kerettel dolgozhatnak, hogy egy felforgatott kezdőcsapat is simán felveszi a versenyt bármelyik honi csapattal, másrészt azért a Puskás Akadémia nincs csúcsformában. Bár a felcsútiak az Újpest felett aratott győzelemmel ígéretesen kezdtek, a Fehérvár és a Mezőkövesd ellen már a gólszerzés sem jött össze, így gyorsan az alsó házban találták magukat.

 

Mire érdemes fogadni?

Érdekes statisztika lehet, hogy a Fradinak nem igazán megy a Pancho Arénában. A két csapat eddig hét meccset játszott Felcsúton és abból pusztán egyetlen vendégsiker született, két hazai és négy döntetlen mellett.

A Puskás Akadémiát a szezon előtt sokan a dobogóra abszolút esélyesnek tartották és a bajnokság ilyen korai fázisában még hiba lenne leírni a csapatot. Vagyis elmondható, hogy ez egy rangadó lesz, ahol a napi forma és jobb helyzetkihasználás dönthet.

[3080045] 2019-08-25 18:00:00 Puskás Akadémia - Ferencvárosx;5

A Puskás számára túl sok vesztenivaló nincsen, hiszen hazai pályán a bajnoki címvédő ellen nem igazán van olyan teher a játékosok vállán, ami túl nagy nyomást helyezne rájuk. Sokkal inkább igaz lehet ez a Fradira, hiszen a Fehérvár nagyon meglódult, azt pedig tavalyi éppen a piros-kékek esetében láthattuk, hogy akár az első 5-6 fordulóban eldőlhet a bajnokság, szóval a pontvesztés nem opció a vendégeknél.

Ennél a meccsnél kifejezetten ajánlatos megvárni a hivatalos kezdőcsapatokat, hiszen a Fradi esetében tényleg nagyon sok a kérdőjel.

A meccs előtti piacokat vizsgálva nálunk a gólok számára húzott egál 3 találat kissé magasnak tűnik, főleg úgy, hogy a Puskás két meccse nem találja a kaput és bizony a Fradi támadóit is nagyon komoly kritikák érték az elmúlt napokban, így egy underes tipp felé hajlunk leginkább.

{"headTitle":"Puskás Akadémia - Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-25 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 3.5 alatt","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
[3080045] 2019-08-25 18:00:00 Puskás Akadémia - Ferencvárosx;
megosztom