Premier League

A City és a Tottenham meccseire fogadunk - tippek a PL-re

  • Tomihmv
megosztom

Két mérkőzésre tippeltünk a Premier League harmadik fordulójának vasárnapi játéknapján.

A City idegenben, a Spurs otthon játszik vasárnap. - Fotó: Twitter

Három mérkőzést rendeznek a Premier League harmadik fordulójában vasárnap, melyek közül két találkozóra, nevezetesen az Bournemouth-Manchester City és a Tottenham-Newcastle összecsapásokra fogadunk.

Kezdjük az előbbivel. A Bournemouth két újonccal kezdett és a némileg meglepő Sheffield elleni döntetlent követően a második körben idegenben, az Aston Villa otthonában tudott nyerni, így lényegében jól rajtolt. A City a Szuperkupa elhódítása után a West Hamet kitömte, viszont a Tottenham elleni rangadón mindössze 2-2-re volt képes hazai pályán.

Kétség sem férhet hozzá, hogy mekkora a felek közti különbség a vendégek javára (a hazaiakat sérülések is sújtják), azonban kiütéses sikert nem várható a manchesteriektől, az utóbbi években egyébként is rendre megszenvedtek a Vitality Stadionban. Így pedig a hazaikra fogadunk, igaz, jókora hendikeppel, vagyis szerintünk a Bournemouth négy gólon belül maradhat.

bet365

A kombink másik meccse a Tottenham-Newcastle ütközet. A vendégek két vereséggel rajtoltak, amelyek közül az Arsenal elleni be volt kalkulálva, viszont a Norwich elleni abszolút nem. A Szarkák védekezése pocsék, rengeteg a hiányzójuk (az előzetes hírek szerint akár nyolcan is kihagyhatják a mérkőzést), így pedig igen kemény kirándulás vár rájuk Londonba.

Merthogy a Tottenham, ha némileg szerencsével is, de az első kanyarban végül bedarálta az Aston Villát, majd a Manchester City otthonából csent el egy pontot, vagyis kiválóan rajtoltak a fővárosiak. A gárdának Allin kívül nincs komolyabb hiányzója (az angol válogatott idén még nem lépett pályára), vagyis az eddigi sikereket hozó gárdát küldheti ismét pályára Pochettino.

Mindezek tükrében, illetve figyelembe véve a felek egymás elleni mérlegét az elmúlt években, nagyon hazaira áll a mérkőzés. Olyannyira, hogy a Tottenham akár többgólos sikert is arathat vasárnap (a tippünk azonban kissé biztonsági, ugyanis egygólos hazai siker esetén a feltett pénzünk felét visszakapnánk).

{"headTitle":"Premier League kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-25 15:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.89","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Bournemouth - Manchester City // Bournemouth +3,5","odds":"1.26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Tottenham - Newcastle // Tottenham -1,25","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom