La Liga

Megrizikózzuk a topformában lévő Atlético győzelmét

  • ivan
megosztom

Régen verte meg idegenben a Leganest az Atlético Madrid, de most a fővárosiak kiváló formája megtörheti ezt a szériát.

Győzelemmel kezdte a bajnokságot az Atlético Madrid és láss csodát, Diego Simeone csapat a "szokásos" 1-0-s sikerrel vette az első forduló jelentette akadályt. A Matracosok a városi rivális Getafét gyűrték le a Metropolitanóban, így folytatták remek szériájukat az új idényben. Ugyan tétmeccset csak egyet játszottak a madridiak, ám a nyári időszak alatt hat győzelmet is arattak a különböző erősségű ellenfelek ellen, de a legyőzöttek között a Real Madrid és a Juventus nevét is megtaláljuk.

A forma tehát megvan, az önbizalom is a helyén lehet, így a Leganes elleni idegenbeli meccset bizakodva várhatják Torrente kedvencei.

[3093279] 2019-08-25 19:00:00 Leganes - Atlético Madridx;5

Ami némileg óvatosságra intheti a fogadókat, az a Leganes elleni mérleg. Az Atlético az utolsó három leganesi meccsét nem tudta behúzni, három iksz jött össze ebben a felállásban a Simeone-érában.

A házigazda az újonc Osasuna ellen betlizett odahaza a nyitókörben, vagyis ha valamikor, most megtörheti az Atlético ezt a szériát.

Simeone ugyan vélhetően kénytelen lesz lemondani néhány alapemberéről, Diego Costa és Savics játékára nem sok esély mutatkozik, de Vrsaljko részvétele sem biztos, ugyanakkor minőség bőven akad így is az Atlético keretében.

Akárhogy is, nagyon komoly különbség van a két csapat között, a forma pedig most rendben van a madridiaknál, így a közel 1.80-as szorzó a vendégek sikerére szerintünk játszható kategória. 

{"headTitle":"Leganes - Atlético Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-25 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético Madrid -0.5 ","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
[3093279] 2019-08-25 19:00:00 Leganes - Atlético Madridx;
megosztom