Tenisz

Ezek a legjobb speciális fogadások a US Openre?

megosztom

A 22bet széles speciális fogadási kínálattal rukkol elő a szezon utolsó Grand Slam versenyére.

Többször felhívtuk már a figyelmet arra, hogy a    igen nagy hangsúlyt fektet a speciális piacokra. Nincs ez másként a hétfőn rajtoló US Open esetében sem, partnerirodánknál több érdekes piacon is elhelyezhetjük tétünket. Ezek közül szemezgetünk most.


>>22bet regisztráció és bónusz itt <<
 

  • Tie-breakek száma a férfi versenyen - 71.5 felett @ 1.85

Ha tie-breakre fogadunk, akkor fontos tudni, hogy a US Openen a döntő szettben is a klasszikus rövidítés van, tehát egy mérkőzésen akár öt tie-break is lehet. Itt nem cifrázta túl a buki a matekot, hiszen tavaly 72 darab tie-break volt. Ez egyébként nem kiemelkedő szám és mivel a pletykák szerint idén gyorsabbak lesznek a Flushing Meadows pályái, így az over felé érdemes kacsingatni.

A tie-breakeknél fogadhatunk arra is, hogy hány olyan meccs lesz, ahol 2, 3, 4 vagy éppen 5 tie-break lesz. Utóbbi elég ritka, tavaly például egy ilyen sem volt, ennek megfelelően 14.50-szeres pénzt fizetnek arra, ha idén lesz legalább egy 5 tie-breakes meccs.


  • Leghosszabb labdamenet ütéseinek száma a férfi versenyen - 39.5 felett @ 2.00

Ez a 39.5 nem egy alacsony line, de manapság akár Wimbledonban is képesek 30+ ütéses labdamenetet játszani. Nincs pontos statisztikánk róla, hogy a tavalyi US Openen hány ütésből állt a leghosszabb labdamenet, de azt tudjuk, hogy Nadal és Khachanov meccsén volt egy 39 ütéses pont.


  • Egy játékos által a tornán ütött legtöbb ász - 127.5 alatt @ 2.02

Akad jó néhány nagy szervás játékos a mezőnyben, viszont a 128 ász eléréséhez azért jó néhány kört menni kell. Nem biztos, hogy most John Isnerben, Milos Raonicban vagy éppen Kevin Andersonban benne van egy komolyabb menetelés. Nick Kyrgios is szóba jöhetne, mint ásztermelő, de az aussie végképp terített betli.


Neked bejön valamelyik opció? Milyen extrém fogadást kötnél a US Openre?

 

22bet

megosztom