Bulvár

Az oddsok alapján Magyarország esélyes az EU-ból való kilépésre

Címkék:
megosztom

A magyar népszavazásnál csupán a görög és az olasz valószínűbb.

Politikai beállítottságtól és véleménytől függően eltérő nyilatkozatokat hallhatunk azzal kapcsolatban, hogy Magyarországnak jó lenne-e az EU-ból való kilépés vagy sem.

Az     jóvoltából viszont megtudhatjuk, ha valahol lesz népszavazás a következő három évben a kilépésről, az elsődlegesen Olaszország lehet, viszont mi is ott vagyunk a dobogón.

Mint ismert, az Egyesült Királyságban 2016-ban tartottak népszavazást, ahol a szavazók 51,9%-a általános meglepetésre a kilépés mellett szavazott. Habár a tényleges kilépés még nem történt meg, és elképzelhető, hogy soha nem is fog, a britek példája precedensértékű lehet.

A szorzók alapján Magyarországnál csak az olasz és a görög népszavazás a valószínűbb, míg a legmagasabb szorzóval Máltára (101.00) rakhatunk pénzt. Ha egyetlen országban sem lesz népszavazás 2022. január 1-jéig, az 1.20-szoros pénzt érne.

{"headTitle":"A következő ország, ahol az EU-ból való kilépésről tartanak népszavazást 2022. január 1. előtt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-01 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Olaszország","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Görögország","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Magyarország","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ausztria","odds":"18","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Bulgária","odds":"21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet
megosztom