NB I

Duplázhatunk a Fehérvárral

  • Tomihmv
megosztom

A listavezető fehérvári együttes az NB I negyedik fordulójában a Paks otthonába látogat.

A Fehérvár ezúttal a Paksot győzheti le. - Fotó: molfehervarfc.hu

Már a negyedik kanyart rendezik az NB I 2019-2020-as szezonjában, a szombati játéknapon pedig a Paks-Fehérvár ütközetre fogadunk. A felek az elmúlt szezonban kétszer döntetlent játszottak, míg egyszer, Pakson, a Vidi 4-0-ra tudott nyerni.

A hazaiak felemásan kezdték az idei szezont, hiszen némi meglepetésre kikaptak Kisvárdán, majd egy jó első félidei hajrának köszönhetően legyűrték a Honvédot, míg az Újpest otthonában egy igen mázlis gólnak köszönhetően szereztek egy pontot.

Csertői Aurél távozását követően sebezhetőnek tűnik a paksi védelem (valamennyi meccsén kapott gólt a csapat), igaz, ez nem meglepő, hiszen Tomiszlav Szivics abszolút nem a védekező focira szokott összpontosítani gárdáinál. A támadásépítéseknél és azok befejezéseinél viszont még erősen remeg a léc Tolnában.

bet365

Ami a vendégeket illeti, a Fehérvár jó formában van, mindhárom bajnokiját megnyerte, és mindezt úgy tette, hogy legalább két góllal mindig sikerült győznie. A Kaposvárt 4-2-re, a Puskás Akadémiát 2-0-ra, míg legutóbb a Diósgyőrt 5-1-re ütötte ki.

Marko Nikolics együttesének támadósora tehát pazar formának örvend, három meccsen 11 gólt lőtt, és a védekezésre sem lehet különösebb panasz. Főleg miután a játékosok túltették magukat a Vaduz elleni csalódást keltő kiesésen.

Adott tehát egy olyan hazai csapat, amely még bőven sebezhető a szezon elején, mindemellett adott egy olyan gárda, amely bombaformában van és nagyobb minőséget képvisel. Így pedig a vendégeknek szavazunk bizalmat, főleg úgy, hogy a bukmékerek nem voltak restek és közel kétszeres szorzót kínálnak a Fehérvárra.

{"headTitle":"Paks - Fehérvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-24 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fehérvár","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3080043] 2019-08-24 18:00:00 Paksi SE - MOL Vidi FCx;
megosztom