Premier League

Ez lehet a legjobb tipp a Liverpool-Arsenalra

  • Tomihmv
megosztom

Két százszázalékos csapat csap össze az Anfield Roadon. Mutatjuk mire érdemes fogadni a Liverpool-Arsenal összecsapáson.

A Liverpool jó formának örvend. - Fotó: Twitter

Újabb Premier League-forduló, újabb rangadó. Ezúttal az Anfield Roadon rendezik a harmadik kör legizgalmasabb meccsét, méghozzá a Liverpool-Arsenalt összecsapást.

A hazaiak kiválóan rajtoltak, hiszen ugyan az Angol Szuperkupát büntetőkkel elveszítették a nyitányon, de az Európai Szuperkupát behúzták, míg a PL-ben a Norwich és a Southampton gárdáját is legyőzték. Mindemellett a legnagyobb ellenlábasuk, a Manchester City már veszített két pontot, így tényleg nem panaszkodhatnak a Mersey-partján.

Az angol bajnokságban az LFC-n kívül egyébként még egy százszázalékos csapat van, amely nem más, mint az Arsenal. Az Ágyúsok a nyitónapon a Newcastle együttesét verték idegenben, majd rá egy hétre hazai pályán a Burnleyt győzték le.

bet365

Két jó formában lévő csapat csap tehát össze szombat késő délután Liverpoolban, ahol a bukmékerek szerint a hazaiak a mérkőzés esélyesei. Ez egyrészt a felek közti különbségeknek tudható be, illetve annak, hogy az elmúlt három évben Klopp csapata rendre átgázolt az Arsenalon hazai pályán (2018-ban 5-1-re, 2017-ben 4-0-ra és 3-1-re nyert ellene).

Ugyanakkor ilyen kaliberű rangadón, ilyen oddson (lásd a múlt heti Manchester City-Tottenham ütközetet) nem éri meg a hazaiakra fogadni, szerintünk sokkal inkább a gólokban van érték. Pláne úgy, hogy a Liverpool 39 meccse nem kapott ki hazai pályán a PL-ben és ez a sorozat valamikor biztosan megszakad.

A Vörösök ezidáig valamennyi tétmeccsükön kaptak gólt idén, a bajnokságban az újonc Norwich és a vélhetően szintén a kiesés ellen küzdő Southampton is mattolta Adriánt. Azt a kapust, amely Alisson sérülése (mellette Clyne sérült, Lovren és Keita kérdéses) miatt véd és a Szentek ellen ritkán látható potyagólt kapott, ráadásul ő is kisebb sérüléssel küzd.

Az Ágyúsok (a régóta sérült Bellerínen kívül mindenkire számíthat Emery) sem lehetnek büszkék a hátsó alakzatukra, hiába csak egy gólt kaptak, a Burnley többször is mattolhatta volna őket, de a Newcastle-nek is megvoltak a helyzetei, már pedig ezen együttesek közül egyik fél sem rendelkezik olyan csatársorral, mint a Liverpool.

Elől viszont nagyon úgy tűnik, hogy egyik félnél sincs különösebb probléma, így szerintünk könnyedén gólparádéba fulladhat a mérkőzés, vagyis nagy esély van arra, hogy legalább három gól születik az Anfield Roadon, méghozzá úgy, hogy menet közben mindkét csapat betalál.

{"headTitle":"Liverpool - Arsenal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-24 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és több, mint 2,5 gól","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3055761] 2019-08-24 18:30:00 Liverpool - Arsenalx;
megosztom