Premier League

Ilyen oddsért megszavazzuk a bizalmat a Chelsea-nek

  • mr.blonde
megosztom

Frank Lampard első győzelmére készül a Chelsea menedzsereként, a bukmékerek viszont mintha picit lebecsülnék a londoni csapatot.

Nem mondhatnánk, hogy csodálatosan indult Frank Lampard edzői karrierje a Chelsea élén, hiszen a klublegenda vezetésével egyelőre még nyeretlen az új idényben a londoni csapat. A Premier League-ben az Old Traffordon bekapott négyes után a Leicester City ellen sem jött össze a győzelem, közte viszont volt egy Európai Szuperkupa-finálé a Liverpoollal szemben, ahol kifejezetten jó meccset hozott össze a kék brigád.

Éppen emiatt tűnik korainak leírni a Chelsea-t, mert bár az eredmények még nem jöttek, a mutatott játékkal azért akkora bajok nincsenek.

A Norwich City egy győzelemmel és egy vereséggel kezdte az idényt, a Liverpool ellen sansza sem volt, míg a Newcastle-t simán ütötte, igaz a Szarkák jelen pillanatban nem igazán állnak a helyzet magaslatán.

Fotó: Chelsea FC Facebook

A fogadóirodákat nem is nagyon tévesztették meg a csapatok eredményei, hiszen az angol bet365 1.61-es szorzóval nyitott a Chelsea sikerére - igaz, még augusztus 11-én - , ami azóta jócskán felugrott és cikkünk készültekor már 1.85 körül lehet a vendéget pakolni. Vagyis a tömeg a Norwich pontszerzése mellett áll.

Ami a várható összeállításokat illeti, a hírek szerint Lampard visszateheti a kezdőbe a brazil Williant, aki vagy Pulisic vagy Pedro kárára lehet kezdő, Giroud helye pedig fixnek tűnik. A középpályán marad a Kanté, Jorginho, Mount trió, hátul pedig Azpilicueta, Zouma, Christiensen, Emerson alkothatja a védelmet.

A Kanáriknál Zimmermann, Thompson, Drmic, Onel Hernandez, Amadou és Timm Klose is maródi, így Daniel Farke-nak szűkösebbek lesznek a lehetőségei. A Norwich Teemu Pukkiban bízhat, az finn támadó bombaformában kezdte az idényt, hiszen a múlt fordulóban mesterhármast lőtt a Newcastle-nek.

 

  • A Chelsea 15 mérkőzés óta veretlen a Norwich-csal szemben

 

Habár a Norwich hazai pályán önbizalomtól telve játszhatja a meccset, a minőségi különbség egyértelműen a Chelsea oldalán található. Az nem állítjuk, hogy a londoniak kiütéses győzelemre is esélyesek, de azért közel kettes szorzóért szerintünk megérhet egy próbát a vendégsiker, hiszen előbb-utóbb átszakadhat a gát Lampardéknál. Egy ázsiai hendikeppes opcióval viszont még egy biztonsági szűrőt is be tudunk építeni a fogadásunkba.

{"headTitle":"Norwich - Chelsea ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-24 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Chelsea -0.25 ","odds":"1.62","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Chelsea -0.5","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"}]}
[3055763] 2019-08-24 13:30:00 Norwich City - Chelseax;
megosztom