Sportfogadás

Köszönjük, hogy a hatharom.com oldaláról loptok!

Címkék:
megosztom

Ha már a csaló oldalak is a Hatháromról merítenek ihletet, az hatalmas elismerés szerkesztőségünknek.

Magyarország legnagyobb és szerencsére egyre növekvő sportfogadó közösségeként rengeteg pozitív visszajelzést és természetesen negatív véleményt is kapunk munkánk kapcsán. Számunkra természetesen az olvasók véleménye és gondolatai a legfontosabbak, azt viszont, hogy a hatharom.com oldalon minőségi munka folyik, mások is folyamatosan megerősítik.

Éppen a szerdai BL-játéknapon tűntek fel oldalunk szerkesztőinek elemzései egy lehúzó, fizetős Facebook-csoportban, ahol nem túl meglepő módon a forrás megjelölése nélkül, saját termékükként "értékesítették" a mi cikkünk tartalmát. Olvasóinknak ezúton is köszönjük a jelzést, kérjük, őrizzék is meg ezen jó szokásukat.

Ejnye-bejnye...

Akik egyébként megfogadták a beharangozóban található tippeket, nem is jártak rosszul, hiszen sikerült például a Dinamo-Rosenborg meccsen egy 4.36-os szorzót megcsípni, illetve több izgalmas ötlettel is gazdagodhattak, amely profithoz juttathatta őket.

Ez persze távolról sem az első eset, se szeri, se száma, hány oldalon láttuk már viszont akár cikkeinket, akár pedig az olyan kiadványainkat, mint a Nyerő sportfogadók 17 titka.

Aki viszont a hatharom.com tartalmát jogosulatlanul használja fel, számolhat jogi következményekkel, hiszen súlyos jogsértést követ el.

Amellett, hogy bosszankodunk a szellemi termék jogtalan másolása okán, azért egy kis büszkeséggel is eltölt minket, hogy tippmestereink és szerkesztőink munkáját olyannyira etalonnak tartják más oldalak is, hogy innen "merítenek ihletet".

Aki tehát hasonló jogsértést tapasztal, bárhol látja a Hathárom oldalán ingyenesen megjelenő tartalmat - akár változatlan formában, akár fizetős módon -  kérjük, azonnal jelezze nekünk, az ugyanis senkinek sem érdeke, hogy csaló, átverő, kamu statisztikákkal dolgozó oldalak olyan tartalmakért kérjenek pénzt, ami nálunk ingyenes.

Azt pedig sokadik alkalommal sem győzzük hangsúlyozni, hogy aki elhiszi a koholt statisztikákat és előfizet egy olyan oldalra, ahol fogalma sincs, mit kap, de legalább drágán, az hatalmas hibát követ el.

Az alábbi kisokos mindenkinek nagy segítségére lehet, hogy kiválassza, milyen tippadó szolgáltatásban és milyen tippmesterekben nem éri meg bízni.

megosztom