Európa Liga

Ennyi esélye van a visszavágó előtt a Ferencvárosnak a csoportkörre

  • varin

A 0-0 nem jó eredmény, az oddsok is közeledtek egymáshoz, ami a továbbjutást illeti.

Túlzás lenne azt mondani, hogy akár a játék, akár az eredmény bizakodásra adhat okot a Ferencváros Európa Liga-esélyeit illetően. A magyar bajnok pocsék játékkal egy még annál is gyatrább találkozón 0-0-t játszott a Suduva elleni litvániai mérkőzésen, ami kétséges, mennyire számít jó eredménynek. Az oddsok szerint nem lesz gond innen sem a csoportkörrel.

{"headTitle":"Ferencváros-Suduva","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-29 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"1.46","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Suduva","odds":"6.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Ugyan a továbbjutásra még nem kínálnak oddsot a bukik, ám a 0-0-s eredmény azért arra enged következtetni, bőven a Fradi a párharc favoritja. Mivel a magyar csapat sikerére 1.44-1.46-os pénzt fizetnek és a döntetlenek közül csupán a 0-0 lehet jó, meg is lehet saccolni, hogy jelenleg a Fradi továbbjutására 1.35 körül tehetnénk pénzt, míg a Suduváéra 3 körül.

Ez számszerűsítve azt jelenti, hogy a Fradi továbbjutására jelenleg körülbelül 75% az esély.

A 0-0 már csak a múlt okán sem tűnik lenyűgöző eredménynek, hiszen az utolsó csoportkör szezonja, vagyis 2004/05 óta a Fradi 19 európai kupameccset játszott hazai pályán, amelyből 16 alkalommal kapott is gólt a magyar gárda. Betalált a zöld-fehérek hálójába például az albán Tirana vagy Partizani, de szerzett gólt Budapesten a Sliema Wanderers, a Valletta vagy éppen a Go Ahead Eagles.

Fotó: Hír TV

Természetesen kár lenne egy évtizeddel ezelőtti meccsekből következtetéseket levonni, de az tény, hogy a Fradi az első meccsen nem bizonyította, miért toronymagas favoritok a továbbjutásra.

Szerhij Rebrov csapata tehát igazolta, miért is emelkedtek rohamosan az odavágó szorzói. A fogadók láthatóan inkább a litván csapatban bíztak, így is fordulhatott elő, hogy a vendégek győzelme a kezdő sípszóra 6-7 tizedet is emelkedett.

Ti hogy látjátok az első meccs alapján, továbbjuthat a Fradi, vagy a veszélyes idegenbeli 0-0 végül a kiesésüket jelenti?

[3143314] 2019-08-29 20:00:00 Ferencváros - Suduvax;