Premier League

Megtaláltuk a legjobb tippet a péntek esti PL-meccsre!

  • Tomihmv
megosztom

Pénteken az Aston Villa-Everton mérkőzéssel elstartol a Premier League 3. fordulója.

Az Everton ezúttal az Aston Villa vendége lesz. - Fotó: Twitter

Nem kezdte valami túl jól szezonját az újonc Aston Villa, hiszen két vereségbe szaladt bele. A Tottenham elleni szezonnyitón be volt kalkulálva a vereség, viszont az végül mégis csalódásként élte meg a csapat, hogy a 85. percig döntetlenre állt, végül kettővel kikapott. A Bournemouth elleni hazai zakó viszont már nem fért bele, igaz, vélhetően minden máshogy alakult volna a Villa szemszögéből, ha a 12. minutumban nem 0-2 áll az eredményjelzőn...

A birminghami csapat tehát első pontját, pontjait szeretné megszerezni péntek este, ám ez nem lesz egyszerű, hiszen az Everton magasabb játékerőt képvisel, ráadásul jól rajtolt. A liverpooliak ugyanis a nyitónapon a Crystal Palace otthonában játszottak gól nélküli remit, majd a második kanyarban a tavalyi meglepetéscsapatot, a Watfordot verték 1-0-ra. Jó formában vannak tehát a vendégek, ráadásul még gólt sem kaptak idén.

bet365

A birminghamieknek tehát roppant fontos a találkozó, és az sem biztos, hogy már a döntetlennel megelégednének. Ugyanakkor biztos, hogy nem rohannak majd ajtóstól a házba, főként, hogy a védekezésük roppant pocsék, avagy borítékolható, hogy Dean Smith mester hozzányúl a csapathoz, hogy felrázza játékosait (a hazaiaknál egyébként Chester, Kodija és Hause maródi).

A vendégek pedig minden valószínűség szerint a szokásos játékukat akarják játszani, ami a magabiztos védekezésre épít (idén ugye gólt sem kaptak, az utolsó 10 PL-meccsükön mindössze négy gólt kaptak úgy, hogy mindezt két találkozón tették, vagyis 8 mérkőzést (!) lehoztak kapott találat nélkül ezen intervallumban). Pláne úgy, hogy az Evertonnál biztosan csak az eltiltott Schneiderlin marad ki, a Delph, Baines, Digne trió szereplése kérdéses.

Mindezekből kiindulva (illetve figyelembe véve, hogy egyik csatársor sem fickándozik) mi erősen az under felé hajlunk, főleg úgy, hogy a bukmékerek szerint alapvetően ez egy overes mérkőzés lehet, ugyanis a 2,75-nél kevesebb gólra igen magas oddson fogadhatunk. Már pedig ez a tipp 4 vagy több góltól veszít teljesen (0, 1 vagy 2 gólnál nyerő, 3-nál félvesztes), amit mi nem érzünk a meccsben.

{"headTitle":"Aston Villa - Everton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-23 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 2,75 gól","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3055758] 2019-08-23 21:00:00 Aston Villa - Evertonx;
megosztom