Európa Liga

Szembemegyünk a piaccal a Torino - Wolves rangadón

  • mr.blonde
megosztom

Két hasonló felfogásban játszó topligás csapat meccsén mi a gólokra fogadnánk.

Bár 21 mérkőzést rendeznek csütörtökön az Európa Liga selejtezős rájátszásában, a Torino - Wolverhampton párosításnál nem találunk nívósabbat a menüben. Két topligás együttes csatájáról beszélünk, ráadásul mindkét csapat a látványos támadófutball híve, így joggal várhatunk jó meccset.

Tekintve az Európa Liga nívóját - vagy annak sokak által kifogásolt hiányát - a topligában szereplő csapatok kapcsán gyakran felmerül a kérdés, vajon mennyire szeretnének utazgatni két bajnoki között mondjuk egy kelet-európai ellenfélhez. A Torino és a Wolverhampton azonban a jelek szerint komolyan gondolja az Európa Ligát, hiszen mindkét csapat kiemelkedő magabiztossággal gyalulta le az eddigi ellenfeleket.

A Torino a Debrecent 7-1-es, a Szoligorszk csapatát 6-1-es összesítéssel lépte le, míg a Farkasok a Crusaderst 8-1-es, a Pjunyik Jerevánt 8-0-s összesítéssel búcsúztatták.

Ezek alapján tényleg rendkívül izgalmas meccsnek nézünk elébe, de azért itt az erőviszonyok már igencsak kiegyenlítettek lesznek.

 

Mire érdemes fogadni?

Ennek is köszönhető, hogy a fogadóirodák jócskán underes találkozót várnak, hiszen az egál line lassan a kereken 2 gólra esik le.

Az biztos, hogy a bajnokság elindulása miatt az angol együttes valamennyi fórban van az olaszhoz képest, hiszen a Wolves hat tétmeccsnél jár a nyáron, míg a torinóiak csupán négynél. Ugyanakkor a Burnely elleni hétvégi bajnoki fontos meccs lesz a vendégeknek, így elképzelhető némi változás a kezdőben.

Erre már csak is lehet komoly sansz, mert - ahogy a Torinóban is - tulajdonképpen a teljes keret hadra fogadható.

Vagyis Walter Mazzari és Nuno Espírito Santo is maradhat a 3-5-2-es formációnál.

 

A Torinóban a Belotti - Zaza páros jó formában kezdte az idényt, a másik oldalon pedig Jimenez és Neves emelkedett ki a góljaival.

Nyilván komoly taktikai csata is lesz egyben - főleg, hogy az egyik fél egy olasz gárda - de egyszerűen adja magát egy gólokat is hozó találkozó, avagy szerintünk érdemes szembemenni a bukikkal.

Ha tényleg komolyan gondolják a csapatok a főtáblát, akkor nincs helye alibizésnek, mindkét oldalon remek technikai képzettségű támadókat találunk, szóval ebben a párosításban mi az over felé hajlanánk - már csak a szép szorzók miatt is.

{"headTitle":"Torino - Wolverhampton ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-22 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2 felett (AH) ","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"}]}
[3143329] 2019-08-22 21:00:00 Torino - Wolverhampton Wanderersx;
megosztom