Európa Liga

Ezek a legvalószínűbb eredmények a Fradi meccsén

megosztom

Néhány óra múlva Litvániában lép pályára a Ferencváros az EL-selejtezőben, megnéztük, mik a legvalószínűbb végeredmények.

A második számú európai kupasorozat csoportköre a tét a csütörtök esti selejtezőkörben, ahol többek között a Ferencváros a litván Suduva otthonában kezdi meg az utolsó kört.

A fogadóirodáknál a magyar bajnok óriási favoritja a továbbjutásnak, az első mérkőzés szorzói viszont folyamatosan változnak és a Fradi sikere a kezdeti szorzókhoz képest jelentősen megemelkedtek.

Szerkesztőink már leadták a tippjeiket a mérkőzésre, amit ide kattintva el is olvashatsz, mostani cikkünkben viszont azt néztük meg, hogy a pontos végeredmények piacán mely eredmények a legvalószínűbbek.

Szerinted mit játszik Litvániában a Ferencváros?x;

Természetesen miután a Fradi a mérkőzés esélyese, így a pontos kimeneteleket illetően is a vendégek oldaláról jönnek az alacsonyabb szorzók.

A bukik számai alapján a legnagyobb valószínűsége az 1-1-es végeredménynek van, majd a vendégek egy illetve kétgólos győzelme következik. Akárhogy is, ha valaki telibe találja a mérkőzés eredményét, elég komoly szorzót csíphet meg.

{"headTitle":"Suduva - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-22 19:00","footerTitle":"","footerLink":"Pontos végeredmény ","events":[{"eventTitle":"1-1","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"0-1","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"1-2","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"0-2","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"0-0","odds":"9.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}

 

Szerinted mi lesz a végeredmény? 

 

 

 

 

[3143313] 2019-08-22 19:00:00 Suduva - Ferencvárosx;
megosztom