Magyar foci

Alig fizet a Honvéd kiesése, az érték viszont máshol lehet

megosztom

Az Unibet jóvoltából fogadhatunk az NB I kieső csapataira, lássuk, mit mondanak az oddsok!

Már a negyedik fordulót rendezik az előttünk álló hétvégén az OTP Bank Ligában, a menüben pedig olyan rangadókat is találunk, mint a Honvéd - Debrecen, a Puskás Akadémia - Ferencváros vagy a Kaposvár - Zalaegerszeg.

2019-08-24;212
2019-08-25;212

Az biztos, hogy jó pár csapatnak fel kell kötnie a gatyáját, hiszen a 12 csapatos bajnokságban nagyon veszélyes beragadni a rajtnál, márpedig a Puskás Akadémia, a Diósgyőr és a Zalaegerszeg is két zakónál jár, a Kaposvár és a Budapest Honvéd pedig még rosszabb mutatóval bír, hiszen mindkét gárda 0/3-as rajtot mondhat magáénak.

Az, hogy az újoncok közül mindkét csapat döcögősen veszi fel az élvonal ritmusát, talán nem meglepő - ráadásul például a Kaposvár már túl van a Fradi és a Vidi elleni idegenbeli meccseken is -  viszont a Honvéd mélyrepülése egyáltalán nem volt benne pakliban.

Fotó: Sannino alatt inog a kispad? / Fotó: Budapest Honvéd FC

A piros-feketék a 2017-ben megszerzett bajnoki címet követően két negyedik helyet csíptek meg a bajnokságban, tavasszal pedig még a kupadöntő is összejött az akkor még Supka Attila vezette XIX. kerületieknek.

A nyári változások  - új tulajdonosok, távozó kulcsemberek, új szakmai stáb - azonban a jelek szerint megtörték a csapatot, hiszen az eredmények elmaradnak és lassan már a vészharangokat kongatják a klubnál. Az MLSZ által összeszedett adatok is igen beszédesek:

 

  • Az immár Davide Lanzafaméval megerősödött Bp. Honvéd a mostani szezonban hét tétmérkőzést játszott eddig, ezek közül csak egy Európa Liga-meccset nyert meg a Zalgiris ellen.
     
  • A kispestiek három vereséggel rajtoltak az OTP Bank Ligában, 2011 óta másodszor fordult elő, hogy nem nyertek a nyitófordulóban, 2014 óta először szenvedtek az első három fordulóban egynél több vereséget. Rögtön hármat. A kezdés éles ellentétben áll a tavalyi rajttal, amikor Supka Attilával négyből négy győzelem volt a mérleg az első fordulókban.


Az olasz tréner Giuseppe Sannino munkája tehát egyelőre nem akar beérni - ha be fog egyáltalán - és nem csodálkozhatunk azon, hogy sajtóhírek szerint már az edzőváltás is szóba került a Honvédnál. Alighanem a hétvégi eredmény dönthet a kérdésben, hiszen ha a Kispest pont nélkül marad a még hibátlan Debrecennel szemben is, az olasz mesternek megköszön(het)ik a munkát.

Kattints a részletekért!

Azt már megszokhattunk, hogy az Unibet kiemelten foglalkozik a magyar bajnoksággal, ezúttal pedig a kieső csapatokra nyitottak speciális piacokat. A 0 pontos csapatok vezetik az oddsok sorrendjét, de azért három forduló után talán még nem kell pálcát törni egyetlen csapat felett sem.

Az biztos, hogy a Honvéd 1.70-es szorzója nagyon túlzónak tűnik, mint ahogy a Puskás Akadémiát sem gondoljuk a negyedik 'legveszélyeztetettebb' együttesnek. A Diósgyőr - Paks - Kisvárda trió szorzója már jóval fantáziadúsabbnak néz ki, főleg, ha megnézzük a nyáron nagyon jól erősítő Zalaegerszeg 1.90-es szorzóját.  Akárhogy is, óriási szenzáció lenne, ha jövőre a Honvéd a másodosztályba kényszerülne.

Szerinted van realitása a szorzóknak? Kiket vársz a két kiesőhelyre?

 

 

298960

 

megosztom