Európa Liga

A PSV és az Espanyol meccsére fogadunk - tippek az EL-re

  • Tomihmv
megosztom

Csütörtökön két mérkőzésre fogadunk az Európa Liga playoff körének odavágói közül.

A PSV az Apollont fogadja csütörtökön. - Fotó: Twitter

Csütörtökön már az odavágókra kerül sor az Európa Liga playoff körében, a megrendezésre kerülő találkozók közül a PSV-Apollon Limasszol és az Espanyol-Zorja ütközetekre tippeltünk.

Kezdjük az első találkozóval. A PSV a szezonkezdeti gyengélkedést követően egyre jobb passzban van, a Haugesund ellen kapott gól nélkül lépett a playoff körbe, míg a holland ligában legutóbbi két meccsét egyaránt két góllal húzta be. Az Apollon a Shamrock ellen piszok nagy mázlival jutott tovább, majd az Austria Wient oda-vissza legyőzve jutott el idáig.

A felek közt ugyanakkor jelentős minőségbeli különbség vannak, főleg úgy, hogy a hollandok lesznek a pályaválasztók. Mindemellett a lejátszott több tétmeccs is a hazaiak felé billenti a mérleg nyelvét, így rájuk fogadunk.

bet365

A kombink másik meccse az Espanyol-Zorja ütközet. A katalánok eddig hibátlanok az Európa Ligában, a Stjarnan és a Luzern csapatait is oda-vissza győzték le, méghozzá úgy, hogy három gólt (!) mindig szereztek. A hétvégi spanyol bajnoki rajtjuk nem sikerült, ugyanakkor a jóval acélosabb Sevillával csaptak össze.

Ami a Zorját illeti, az ukránok a Buducsnoszt együttesét ejtették ki, majd meglepetésre, ha egy hajszállal is, de jobbak voltak a CSZKA Szófia együttesénél. A bajnokságukban két siker, egy döntetlen és egy vereség a mérlegük, utóbbit épp a hétvégén szenvedték el.

Ez az ütközet nagyon hasonlít a fentebb említett találkozóhoz, hiszen a pályaválasztó minden téren az ellenfele fölé nő, így pedig nem is kérdéses, hogy kire tesszük a pénzünket.

{"headTitle":"Európa Liga kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-22 20:30","footerTitle":"Eredő odds: 1.70","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"PSV - Apollon Limasszol // PSV","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Espanyol - Zorja // Espanyol","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom