Darts

Barney és Wright is bajba kerülhet - biztonsági kombival támadunk!

  • Cesc18
megosztom

Pénteken és szombaton Új-Zélandon, egészen pontosan Hamiltonban lép színpadra a World Series of Darts mezőnye.

A profik immáron harmadik hetüket töltik Óceániában, ám ezzel a versennyel véget is ér a távoli túrájuk és ezt követően visszatérhetnek az öreg kontinensre. Ami az eddigi két óceániai tornát illeti, Brisbane-ben hatalmas meglepetésre Damon Heta emelhette magasba a trófeát, míg Melbourne-ben ült a papírforma és Michael van Gerwen diadalmaskodott.

Új-Zélandra az elmúlt években is ellátogatott a World Series, ám Hamilton első alkalommal ad otthont az eseménynek. Öt hazai játékost is találunk a mezőnyben, közülük pedig talán Cody Harrisnek van a legjobb esélye a győzelemre, aki egyrészről az egyik legerősebb új-zélandi játékos, másrészről pedig Raymond van Barneveld személyében a leghátrébb rangsorolt profit kapta. 
 

A     fogadóirodában minden World Series of Darts mérkőzés élőben megtekinthető. Ehhez nem kell más, mint egy regisztráció és egy minimális befizetés!


Noha Barneyt sem lehet félvállról venni, hiszen például múlt héten Melbourne-ben előhúzott valamit a régiből és megvillantott egy 106-os körátlagot, amire természetesen Haupai Puhának nem volt válasza. Ez ugyanakkor tényleg csak egy villanás volt a holland legendától, ugyanis másnap már egy jóval visszafogottabb játékot láthattunk tőle, épp olyat, ami az egész szezonjára jellemző. 

Barneveldnek és Harrisnek nem ez lesz az első egymás elleni meccse Óceániában, a korábbi években már többször is összefutottak, amikből rendre a holland került ki győztesen. 

Ettől függetlenül pluszos hendikeppel mi szívesen tartunk az új-zélandival, aki évről-évre szépen fejlődik és egyre több nagyszínpados rutinnal rendelkezik, míg Barney egyre ritkábban nyújt igazán erős játékot. 

Heta ezúttal Wright skalpját gyűjtené be. - Fotó: PDC

Harris mellett a brisbane-i hősre, Hetára is oda kell figyelni, aki ezúttal Peter Wright ellen kezd. A skót komoly falatnak ígérkezik, ugyanakkor az ausztrál srác az elmúlt két hétben sorra gyűjtötte a skalpokat, míg Snakebite-nak egyik helyszínen sem jött ki igazán a lépés.

Wright nagy önbizalommal érkezett az óceániai turnéra, miután júliusban pokolian jól futott a szekere. Ausztráliába viszont nem tudta átmenteni az erős formáját, Brisbane-ben rögtön az első meccsén kiesett, Melbourne-ben pedig Van Gerwen ellen szaladt bele egy nullázásba. Amíg a múlt hónapban sorra hozta a 100+ körátlagos meccseket, addig az elmúlt két hétben 90-es, 82-es, 94-es és 82-es körátlagokkal operált. 

Ha nem tud Wright emelni a játéka színvonalán, akkor Heta ellen bajba is kerülhet. 

{"headTitle":"NZ Darts Masters 2019","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-23 10:30","footerTitle":"A két tipp kombinálva: 1.66","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Raymond van Barneveld - Cody Harris: Hendikep - Harris +3.5 ","odds":"1.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Peter Wright - Damon Heta: Hendikep - Heta +3.5","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom