Tenisz

6-os odds után a 6.50-es is zöldül a 15 éves tini meccsén?

 • Cesc18
megosztom

Katrina Scott okozta a US Open első selejtezőkörének legnagyobb meglepetését, ám ennyivel nem elégedne meg, csütörtökön újabb bravúrra készül az amerikai tini.

A US Open szervezői két 15 éves amerikai lánynak, Katrina Scottnak és Reese Brantmeiernek is szabadkártyát adtak a selejtezőre. Mindkét tini meghálálta a bizalmat, hiszen Scott nem kis meglepetésre játszi könnyedséggel intézte el Katie Swant, míg Brantmeier döntő szettre kényszerítette Denisa Allertovát. 

Scott győzelmére hatszoros pénzt fizettek a bukmékerek, a 2-0-s sikere pedig tízszeres kasszát ért a    -nél. 

A kaliforniai lány okozta ezzel az első selejtezőkör legnagyobb meglepetését. 

Scott nem az első amerikai tini, aki az utóbbi időben megvillant, elég csak Cori Gauff wimbledoni menetelésére gondolni, de Hailey Baptiste és Caty McNally nevével is egyre többször találkozhatunk. 

Scottra a következő körben a selejtező 17. kiemeltje, Anna Kalinskaya vár, aki ellen ugyancsak komoly underdognak számít. 

{"headTitle":"Katrina Scott - Anna Kalinskaya","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-22 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Scott nyer","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Kalinskaya nyer","odds":"1.11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A 20 éves orosz magához képest kifejezetten jó szezont fut, a Grand Slam selejtezőiben pedig az egyik legstabilabb játékosnak számít. Tavaly mind a négy major torna kvalijában elment a harmadik körig, kétszer pedig fel is verekedte magát a főtáblára, míg idén Melbourne-ben és Wimbledonban is megoldotta a selejtezőt.

Kedden is nagyon magabiztosan kezdett Kalinskaya, hiszen Tomovát sima kettőben intézte el, igaz ez számított a papírformának. 

Scott Babos Timit is megizzasztotta. - Fotó: WTA

Ami Scott mellett szólhat, hogy nincs vesztenivalója és teljesen felszabadultan üthet a családja és barátai előtt. Azt pedig már többször láthattuk, hogy ezek a tinik ennyire fiatalon is már nagyon komoly teniszt tudnak a pályára tenni, szóval az orosz nem lehet nyugodt. Scott egyébként július végén a San José-i selejtezőben Babos Timit is kegyetlenül megizzasztotta, a magyar csak döntő szett 7-5 arányban tudott nyerni. 

Kíváncsian várjuk, hogy Scott az orosz ellen mire megy. A 6.50-es odds elég kecsegtető, illetve 3.75-ért vállalhatónak tűnik az is, hogy az amerikai brékel elsőként. 

Szerinted mi a legjobb fogadás erre a meccsre?

 

 

 

 

bet365

 

 • Pro
  varin
  2019. augusztus 22., Csütörtök 08:22

  Grand Slam | Katrina Scott-Anna Kalinskaya

  2019. augusztus 22., Csütörtök 20:00
  • Ország:USA
  • Fogadás típusa:Specális
  • Tipp:Scott first service game score after 2 points: 30-0
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:3.75
  • Eddig éri meg:3.2
  • Tét:2
  • INDOKLÁS:

   Remekül játszott az amerikai Swan ellen, 6-szoros oddsról verte a brit lányt úgy, hogy az nem tudta breakelni egyszer sem a két szett alatt, de labdája is csak négy volt hozzá. Ha képest így adogatni (85%-ban nyerte a pontokat az első szerva mögött), akkor a jó formában lévő, de azért nem verhetetlen orosz is meglehet neki. Több tippel próbálkozunk, ahogy mindig.

  • Eredmény:

   No

megosztom