Bajnokok Ligája

Csapatgólos ázsiai fogadást próbálunk meg Svájcban

megosztom

A svájci bajnok Young Boys csak most kapcsolódik be a BL-selejtezős küzdelmekbe, míg a szerbek már július eleje óta járják Európát.

A svájci csapatok elmúlt években összehozott eredményeinek köszönhetően a svájci liga mostanra elérte azt a szintet, hogy a bajnokcsapatnak csak az utolsó, play-off körben kell selejteznie a BL-főtábláért. A Young Boys négy bajnokival és egy kupameccsel hangolódott a nyár legfontosabb meccsére, a négy győzelem pedig jót tehetett az önbizalomnak is.

A Crvena zvezda már július eleje óta ficánkol a kvalifikációban, a litván Suduva, a finn Helsinki, majd legutóbb a dán Köbenhavn ellen is sikerült továbbjutnia, igaz egyik párharcban sem tudott simázni, sőt a dánok ellen csak egy 11 körig tartó szétlövés után ünnepelhette a továbblépést.

FK Crvena Zvezda#serbia-fk_crvena_zvezda#5

Ebben a párharcban a továbbjutásra a svájciakat találják esélyesebbnek a fogadóirodák, de az 1.65-2.10-es átlagoddspárok azért mutatják, hogy egyáltalán nem egyoldalú ütközetre kell számolni.

Mire érdemes fogadni?

Az első meccs számai alapján a Young Boys komoly(abb) favorit, hiszen 1.80 körül lehet a hazait pakolni, míg az vendégek sikere akár 4.75-ös oddsot is kínálhat irodától függően.

Ne felejtsük el, hogy a berni stadionban műfüves a gyepszőnyeg, így ez a belgrádi játékosoknak mindenképpen hátrányt jelent, még akkor is, ha a selejtezős körökben is megtapasztalhattak már hasonlókat.

Ha már a szerbek idegenbeli meccseinél tartunk, nem mondhatjuk, hogy sziporkáztak volna vendégben, hiszen a Suduva (0-0), a Helsinki (2-1) és a Köbenhavn (1-1) ellen sem sikerült meccset nyerni, márpedig ezeknél a csapatoknál talán a Young Boys erősebb egy picivel.

Nem kérdés, hogy a Young Boys játssza inkább a focit, a Crvena célja ezen a meccsen egy olyan eredmény elérése lehet, amellyel versenyben maradnak a hazai visszavágó előtt.

A szerbek védelme viszont nagyon sebezhetőnek tűnik - főleg idegenben - így szerintünk nem ússzák meg kapott gól nélkül szerda este sem a 90 percet.

 

A     kínálatában egy nagyon tetszetős opcióval fogadhatunk a hazai gólok számára, az over 1.25 gólszám a Young Boys találataira közel 1.70-es szorzóért szerintünk bőven játszható.

A tipp értelmében kettő vagy annál több hazai gólnál a tétünk teljes egészében nyertes, egy hazai találatnál a pénzünk felét visszakapjuk és csak 0 hazai gólnál bukunk.

{"headTitle":"Young Boys - Crvena zvezda ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-21 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Csapatgólok - Young Boys 1.25 felett ","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}
[3143292] 2019-08-21 21:00:00 Young Boys - FK Crvena Zvezdax;
megosztom