Európa Liga

Ezt várjuk mi a Suduva-Ferencváros EL-selejtezőn

megosztom

A Fradi ezúttal Litvániába látogat, ahol a Maccabit oda-vissza verő Suduvával találkozik az Európa Ligában. A tét óriási, hiszen immár a főtáblára jutás a tét, így az jó idegenbeli eredmény kiharcolása szinte kötelező.

Tokmac akkor lenne nyugodt, ha 2-3 gólt is szereznénk. fotó: NSO

mr.blonde

Idegenben jó az iksz - ebben a párharcban pedig tökéletesen igaz lehet a mondás a Fradi szemszögéből. A litvánoknak valóban akadnak figyelemreméltó eredményei az elmúlt évekből, de azért én nem emelném őket piedesztálra, még akkor sem, ha a Maccabi kiejtése valóban bravúrnak mondható.

Hasonló párharcra lehet számítani, mint a Valletta elleni volt, de szerintem a Rebrov-féle Fradinak nem kell megijednie az ilyen brusztolós meccsektől. A máltaiak elleni párharcban nem volt veszélyben a Fradi továbbjutása és azt gondolom, hogy hazai pályán ezt a párharcot le is rendezi majd az FTC.

A visszavágó lesz itt szerintem a döntő, ahhoz pedig elég itt a Fradinak egy rúgott góllal megspékelt (minimum) döntetlen, szóval meccs előtt azt mondom, remi körüli eredményt várok.

Tipp: Döntetlen @3.94  

 

varin

Valamelyest igazodtak az oddsok a reálishoz, a litván csapatban most már kevesebb az érték, de abban továbbra is biztos vagyok, hogy 5-szörös oddson volt value a H-ban. Amennyire ajnároztam a Fradit a Dinamo elleni visszavágóig, annyira mélyütés volt a végeredmény a horvátok ellen. Még azt mondom, hogy a mutatott játék három félidőig valóban rendben volt, de ez pont semmit sem ér, ha a rövidzárlat négy bekapott gólt eredményez.

Igazából jó lenne most a zöld-fehérek fejébe látni, hogyan értékelik a Suduva csapatát. A litván labdarúgás ugyan élt már meg szebb napokat, miként a Maccabi Tel-Aviv ellen is ki kellett volna esnie a balti kiscsapatnak, de ők mégis sikerélményekkel felvértezve jutottak el idáig, míg a Fradinál az EL-playoff csak amolyan vigaszág lehet.

A Suduva zsinórban öt megnyert tétmeccsből érkezik, amelyeken 17 gólt szereztek, míg a Fradi esetében egy kisebb fáradtságról biztosan beszélhetünk, hiszen Leandróék pályára léptek hétvégén, még ha messze nem is azzal a kezdővel, amellyel csütörtökön este.

Nem hiszem, hogy a Fradi kint eldönti a meccset, egy soványka győzelem benne van, de nálam ez a meccs inkább 1x és under, mintsem gólzáporos magyar siker.

Tipp: Suduva +0.75 @1.77   

bet365

Tomihmv

Papíron a Fradi az esélyesebb, amit az oddsok is mutatnak, de a Suduva az elmúlt két évben rendre eljutott az EL playoff köréig (a Ludogorec, majd a Celtic jelentette a végállomást), míg az FTC-ről ez nagyon nem mondható el.

Szerintem egy igen tapogatózó mérkőzésre van kilátás, egyik fél sem kockáztat majd, mindkét alakulatnak az lesz majd az elsődleges célja, hogy lehozza kapott gól nélkül a találkozót. Így pedig igen jó esély mutatkozik az underra, amire kiváló szorzón fogadhatunk.

Tipp: Kevesebb, mint 2,5 gól @ 1.95    

 

gb1

A Suduva a litván bajnokságban csak az utóbbi években lett jelentős faktor, de szépen belehúzott a mindössze 36000 lelket számláló, marijampoléi székhelyű csapat. Tavaly is idáig jutott a selejtezőkben, ám akkor a Celtic állta végül útját. Ugyan a keret összértékét a Transfermarkt csupán 5 millió euró körül saccolja, semmiképp nem becsülném le őket annyira, mint a bukmékerek. Az első körös BL-selejtezőn a Crvena zvezda is megszenvedett a litvánokkal, a Maccabi pedig hatalmas favoritként futott bele a késbe ellenük.

A csapat az utóbbi 20 meccséből csak egyszer - a zvezda elleni 0-0 alkalmával – nem tudott gólt szerezni és a Fradi olykor bizonytalan hátsó alakzatának is bőven okozhatnak meglepetést. Azt azért nem gondolom, hogy kikapunk, ám hasonlóan a Dinamo elleni első meccshez, egy szoros, gólváltással járó összecsapásra számítok.

 Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @1.83    

 Ti mire fogadnátok a Suduva-Ferencváros első felvonásán?

 

[3143313] 2019-08-22 19:00:00 Suduva - Ferencvárosx;
megosztom