Bajnokok Ligája

1.80-ért fogadunk a Porto-verő oroszok ellen

  • ivan
megosztom

A Portót kiejtő orosz csapat az Olimpiakosz ellen is bravúrra készül. A görögök hiányzói gondot okozhatnak a fogadóknak.

A szerdai BL-selejtezők egyik legizgalmasabbnak ígérkező meccse az Olimpiakosz - Krasznodar ütközet, ahol a továbbjutást illetően szinte megegyeznek az esélyek.

Az első meccsen természetesen az Olimpiakosz a favorit, amely tradicionálisan erős hazai pályán, ám a Krasznodar a múlt héten már megmutatta, hogy 'kemény' helyszínen is képes három gólt berámolni.

Az előző körben mindkét csapat jó teljesítményt nyújtott, a görögök a török Basaksehirt verték oda-vissza, míg az oroszok a Portótól elszenvedett hazai 0-1 után a Dragaóban 3-2-es győzelemmel léptek tovább. A pireuszi csapat számára a bajnokság még mindig nem indult el, így nyolc napot készülhettek erre a találkozóra, míg az Krasznodar a bajnokságban is tartja jó formáját és hat kör után dobogós helyen tanyázik.

Fotó: russianfootballnews.com

Az biztos, hogy a keretértékek alapján a Krasznodar - némi meglepetésre - jócskán az Olimpiakosz fölé nő, hiszen közel kétszerese az oroszok értéke a házigazdáénál. Ez persze a pályán nem sokat számít, azonban fontos megjegyezni, hogy az Olimpiakosznál jó pár ismert név bajlódott a közelmúltban sérüléssel, azonban a szerdai keretben valamennyien ott lesznek.

A tapasztalat terén az Olimpiakosz lehet az erősebb gárda, hiszen jóval nagyobb nemzetközi rutinja van a pireuszi klubnak, ugyanakkor a Krasznodar játékosai közül jó páran szintén ismert és tapasztalat névnek számítanak a világ és Európa futballjában.

 

Mire érdemes fogadni?

Az oddsok alapján az első meccs esélyese az Olimpiakosz, amelynek győzelmére 2.08-as átlagszorzón lehet fogadásokat kötni, míg a vendégek sikere 3.80-4.00 közötti oddsal kecsegtet.

A hazaiakat irányító Pedro Martins a meccset felvezető sajtótájékoztatón kiemelte a Krasznodar támadó szellemű felfogását, így a szavai alapján arra számíthatunk, hogy az Olimpiakosz türelmes és valamelyest biztonságra törekedő taktikával rukkolhat elő.

Az mindenképpen figyelemreméltó, hogy az Olimpiakosz a négy selejtezős meccsén még nem kapott gólt.

Ennek megfelelően az over/under határokat is alacsonyabbra lőtték be a bukmékerek, a 2,5 gól feletti opció 2.30 körül hozhat a konyhára, az under viszont csak 1.65-ös szorzó körül mozgolódik.

Összességében meglehetősen kiszámíthatatlan párharcról beszélünk, így akármit is fogadunk a mérkőzésre, érdemes óvatosan bánni a tétjeinkkel.

Átnyálazva a piacokat mi végül egy ázsiai hendikepes fogadás mellett tettük le a voksunkat, méghozzá az Olimpiakosz -0.25-ös opciójára, amelynek értelmében a hazai sikernél tippünk nyertes, döntetlen esetén pedig a tétünk fele visszajárna.

{"headTitle":"Olimpiakosz - Krasznodar ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-21 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Olimpiakosz -0.25 ","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"}]}
Te mire fogadsz ezen a meccsen? 

 

 

 

 

 

[3143298] 2019-08-21 21:00:00 Olympiacos - FC Krasnodarx;
megosztom