Átigazolás

Neymar oddsa úgy jojózik, hogy kiesik a szemünk

megosztom

Az utóbbi évek legkacifántosabb átigazolási ügyletére hamarosan pont kerülhet végre.

A világ legdrágább játékosának, azaz Neymarnak a lehetséges átigazolásával már több cikkben is foglalkoztunk a nyáron. Az ügyet most még pikánsabbá teszi, hogy a PSG már a második fordulóban elveszítette veretlenségét, amelyet tavaly a 23. körig őrizni tudott. Vasárnap este a Rennes ugyanis pár hónapon belül másodszor gyűrte le a fővárosi gigászt, komoly blamát okozva ezzel a fogadóknak is. Tuchel ki is jelentette, hogy úgy semmiképp nem mondanak le Neymarról, ha nem érkezik helyette egy kiváló támadó.

Kevesebb, mint két hét maradt a döntésig. fotó: AFP

A dolgok állása szerint azonban továbbra is arra mutatkozik nagyobb esély, hogy ősztől Spanyolországban folytatja. A PSG ajándékboltjában például már minden hozzá köthető ajándéktárgyat eltüntettek. Immár a párizsi ultrák is levették róla a kezüket, sőt tüntetnek is a váltással kacérkodó sztárjátékos ellen.

Leonardo, a Paris Saint-Germain sportigazgatója szerint viszont egyelrőre nincs előrelépés Neymar jövőjével kapcsolatban. Mint ismert, a nemzetközi sajtó a napokban arról cikkezett, hogy nemcsak a Barcelona, hanem a Real Madrid is érdeklődik a Párizsból elvágyódó brazil labdarúgó iránt. "Mindenki tudja, hogy folynak a tárgyalások, de azt kell mondjam, semmiféle előrelépés nincs az ügyben” – mondta szűkszavúan Leonardo csütörtökön a Radio Monte Carlónak.

Neymar hibákat követett el. Tudják, korábban nem ismertem őt, de ahogy telnek a napok, kezdem kiismerni, és őszintén gondolom, hogy jó srác

, akit jó emberek vesznek körül. Amit pedig a pályán tud, az egészen különleges” - hangzott a diplomatikus válasz.

Az említett hibák egyikeként - régebbi és újabb bírósági ügyei mellett - sorolja fel a L'Équipe francia sportnapilap Neymarnak azt a közelmúltbeli nyilatkozatát, amelyben karrierje legszebb emlékeként a "remontadát” jelölte meg, vagyis azt, hogy a párizsi 0-4 után a Barcelonával 6-1-re verték jelenlegi csapatát, és ezzel kiejtették a BL-ből. (NSO)

Bárhogy is lesz, páran biztosan jól kaszálnak majd, hiszen maradásának és távozásának az oddsa is karcolta már a nyáron a hármas körüli szorzót. Amit még összegzésként elmondhatunk, hogy talán nem is a Barcelona, vagy a Real Madrid érdeke lehet a transzfer, hanem immár Neymarnak lenne különösen fontos, hogy elkerüljön abból a városból, ahol szépen lassan közellenséget faragott magából.

Mivel azonban a Messivel való jó kapcsolata és a Barcelonával elért sikerei által nem gondolnánk, hogy a Real Madrid valós opciót jelent számára, így 2.50-ért még mindig elég kecsegtetőnek tűnnek a katalánok, mint befutók.

{"headTitle":"Neymar klubcsapata - szeptember 2. 23:00","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-02 23:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"PSG","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Barcelona","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"2.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Bayern München","odds":"31.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
Ha a Hathárom szezonindító keretében regisztrálsz most az Unibetre, akkor 3000 Ft-os exkluzív ingyen fogadást + egy Premier League-magazint kapsz ajándékba!
megosztom