NB II

Újabb HT/FT a másodosztályban?

Címkék:

Adja magát, melyik a játéknap legerősebb tippje az NB II-ben.

Múlt héten egy igencsak zsíros, 26-szoros oddsot sikerült telibe kapni, amely vaskos profithoz juttatta a Logibet előfizetőit. Varin ezúttal is bepróbálkozott egy hasonló fogással, amely a Logibeten megtekinthető! De nézzük, mi vár még ránk a vasárnapi játéknapon, amely az NB II negyedik fordulója lesz. 

A másodosztályú bajnokság fogadási szempontból talán legizgalmasabb meccse a Pest megyei rangadó, vagyis a Budafok és a Budaörs találkozója lesz. Mindkét csapatnak van már veresége a szezonból, viszont mindkét félnek két veretlen találkozója is. Eddig valamivel a Budafoknál lehetnek elégedettebbek a mérleggel, de a vasárnap esti találkozón a győztes helyett a gólok számára éri meg inkább fogadni.

Fotó: Archív

Bognár György csapata alapos átalakuláson ment át a nyár folyamán, a távozó Sajbán testvéreket vagy Demjén Patrik kapust pótolni egyáltalán nem egyszerű feladat. Ez persze aligha módosítja a rutinos tréner hitvallását, a Budaörstől idén is bátor, támadó futballt láthatunk majd, amiben segíthetnek az olyan rutinos rókák, mint például Kulcsár Tamás. 

Csizmadia Csaba csapata kicsit jobban kezdte a szezont, igaz, könnyebb meccseik is voltak, mint a megyei riválisnak. A Szolnok és a Szeged 3-0-s legyőzése, valamint az előkészületi meccsek jó eredményei akár előre is vetíthetik, hogy idén nem lesznek kiesési problémái a piros-feketéknek.

Tavaly mindkét gárda rengeteget overezett és idén is a Budafoknál minden találkozó 2.5 gól felett végződött, míg a Budaörsnél három meccsen eddig csak egy over volt, igaz, összesen kilenc gól.

Négyszer találkozott eddig a két csapat, amely összesen 18 gólt hozott, és ezek, valamint a fent leírtak már önmagában is elegek, hogy vaskos overt várjunk a 90 perctől.

{"headTitle":"Budafok-Budaörs","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-18 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}