Sportfogadás

Megér egy kis aprót ez a 15-szörös odds?

megosztom

A United talizmánja, Marcus Rashford bombaformában kezdte az idényt. Az ifjú titán a Farkasokra is lecsaphat.

Imádja a közönség a saját nevelésű támadót. fotó: Twitter

A Vörös Ördögök remekül indították a szezont, a Premier League nyitófordulójának zárómeccsén a Chelsea-t fogadták az Old Traffordon. Solskjaer csapata nem kegyelmezett Frank Lampardéknak, elsősorban a jó helyzetkihasználásának köszönhetően nyert simán, 4-0-ra a United.

Az MU kezdőjében az új igazolások közül Harry Maguire, aki a világ legdrágább védője lett, valamint Aaron Wan-Bissaka is szerepeltek. Az új szerzemények remekül játszottak, de a szalagcímeket ezúttal is a közönségkedvenc, Marcus Rashford csente el. A csatár két góljával és kiemelkedő teljesítményével oroszlánrészt vállalt a Kékek felett aratott diadalból.

Rashford 21 éves kora ellenére bőven felnőtt a feladathoz és bírja a rá nehezedő terhet - a napokban megjelent Premier League Magazinban exkluzív interjút is olvashatunk vele, amiben többek közt erre is magyarázattal szolgál.

Te vagy a klub első számú centere tízes számmal a hátán, milyen érzésekkel tölt el? - kérdezték Rahfordtól a PL-magazinban található beszélgetésben.

"Nagyon jó, bizsergető, fantasztikus érzés. Tudni honnan hova jutottál. Ugyanakkor könnyű elkényelmesedni. (...) Szerencsére, akik körül vesznek jelzik, ha helytelenül élek, vagy cselekszem."

Az interjú sok mindenre kitér, többek közt a tavalyi sorsdöntő, PSG ellen szerzett büntetőjére. Ezzel kapcsolatban kérdezték, hogy ki az a támadó, akire felnéz a PL-ben.

"Sergio Agüero szerintem a legsokoldalúbb center. Ha nincs nagy napja, akkor is képes három-négy gólt berámolni. Nálam márpedig ez egy center fő erénye, ezt a képességét örömmel elfogadnám. Ha nincs is jó meccsed, egy-két gólra azért jó vagy. (…)" - mondta Rashford.

Az első fordulóban márpedig pontosan ezt az arcát mutatta meg a saját nevelésű sztár, aki kevés helyzetből is képes gólokat szerezni. A masszív Chelsea védelem ellen összejött neki, ha pedig a Wolverherhampton hálójába is kétszer betalálna, akkor az Unibet @15-szörös megtérülést fizetne számunkra. Kevésbé nagyra vágyók is jól kereshetnek Rashforddal, aki ha csak egyszer talál be akkor is @3.10-es oddsot zöldíthet.

Ha a Hathárom szezonindító keretében regisztrálsz most az Unibetre, akkor 3000 Ft-os exkluzív ingyen fogadást + egy Premier League-magazint kapsz ajándékba!
unibet
megosztom