Premier League

Tud-e nyerni végre a Chelsea Lamparddal?

  • Tomihmv
megosztom

Eddig egy vereség és egy elbukott kupadöntő a Chelsea mérlege Lamparddal. Vasárnap végre jön az első siker?

Vasárnap az első sikeréért lép pályára a Chelsea. - Fotó: Twitter

Nem kezdte túl fényesen a 2019-2020-as szezonját a Chelsea együttese, hiszen a Premier League nyitányán 4-0-ra kapott ki a Manchester United otthonában, majd szerdán, ha büntetőkkel is, de elbukta az Európai Szuperkupa fináléját a Liverpoollal szemben.

Vasárnap tehát az első sikerét szeretné megszerezni a Chelsea Lampard irányításával, azonban ez nem lesz könnyű menet. A londoniak ugyanis azt a Leicestert fogadják, amely együttest legutóbb 2016-ban győztek le hazai pályán, tavaly például a Rókák 1-0-ra nyertek a Stamford Bridge-en. Mindezen túl a szerdai 120 perces csata, és az idegőrlő büntetőpárbaj sem túl jó előjel, de szerintünk nyerhetnek Lampardék.

unibet

Ezt főként annak tulajdonítjuk, hogy a Chelsea pár nap leforgása alatt hatalmasat változott, hiszen a Liverpoolnak már méltó ellenfele volt. Igaz, mindehhez az is kellett, hogy a kulcsjátékosok közül egyre több vállalta a játékot, szerdán Giroud, Pulisic és Kanté is kezdett, Willian és Rüdiger pedig már leült a kispadra. Christensen (mellette Loftus-Cheek és Hudson-Odoi sérült) ugyan megsérült Isztambulban és vasárnap vélhetően nem játszik, de őt tudja pótolni Lampard.

Kezd tehát belejönni a Chelsea, ami győzelemmé érhet vasárnap, hiszen a Leicester most fogható. A Rókák a nyári szünetben nem sokat változtak, ennek ellenére az Európa Ligában szereplő Wolverhamptont nem tudták otthon legyőzni, sőt, ha nincs a VAR, akkor hoppon maradtak volna a Farkasokkal szemben.

Nem lesz könnyű dolga összességében a Chelsea-nek, valószínűleg egy nyögvenyelős meccs vár rá, de ilyen oddson, főként a szerdai produkció tükrében, egyszerűen muszáj megpróbálni a hazaiak sikerét.

{"headTitle":"Chelsea - Leicester","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-18 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Chelsea","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3055751] 2019-08-18 17:30:00 Chelsea - Leicester Cityx;
megosztom