Premier League

Az Arsenal és a Liverpool meccseivel kaszálnánk - tippek a PL-re

  • Tomihmv
megosztom

Két mérkőzésre tippeltünk a Premier League második fordulójának szombati játéknapján.

Az Arsenal ezúttal hazai pályán nyerhet. - Fotó: Twitter

Már a második fordulót rendezik a Premier League 2019-2020-as idényében, a szombati játéknapon pedig két találkozóra, nevezetesen az Arsenal-Burnley és a Southampton-Liverpool összecsapásokra fogadunk.

Kezdjük az előbbivel. Az Arsenal az első játéknapon 1-0-ra tudott nyerni Newcastle-ben, méghozzá úgy, hogy két húzóembere, Özil és Kolasinac, nem lépett pályára, köszönhetően annak, hogy egy korábbi incidens miatt a játékosok 24 órás védelmet kapnak. Vélhetően ők ketten ezúttal sem lépnek pályára, de így is bőven van potenciál a hazaiakban, akiknél a többi kulcsember egytől egyig bevethető lesz. Sőt ezúttal vélhetően már Lacazette, Torreira és David Luiz is szóhoz juthat, míg az igen drágán megvett Pepe kezdőként kaphat helyet.

A Burnley is sikerrel rajtolt, a bordó-kékek hazai pályán fektették két vállra a 60. perctől erejével elkészülő Southampton együttesét. Dyche mester ráadásul szerencsés helyzetben van, a múlt heti győzelem nem járt áldozatokkal, így ugyanazt a kezdőt dobhatja újfent pályára.

Azonban az tudni kell, hogy az Ágyúsoknak nagyon fekszik a Burnley stílusa, ugyanis a felek utolsó 10 tétmeccsét rendre ők nyerték meg. Ez pedig most is könnyedén összejöhet, hiszen igen nagy a különbség a felek közt, ráadásul a hazai pálya előnye is mellettük szól.

unibet

A kombink másik meccse a Southamtpon-Liverpool. A fentebb említett találkozóval kapcsolatosan ezen az ütközeten is igen nagy a differencia a gárdák közt, méghozzá a vendégek javára.

Mindezt alátámasztja az is, hogy a Southampton, ahogy fentebb olvasható, 60 percig bírta szuflával az első kanyarban a Burnley ellen, és végül 3-0-s vereséget szenvedett. A Burnley helyett pedig ezúttal a liga egyik legjobb gárdája, a jó passzban lévő Liverpool látogat a St. Marry Stadionba. 

Ugyan a Vörösök szerdán 120 percet játszottak a Chelsea ellen, és büntetőkkel húzták be az Európai Szuperkupát, a siker átbillentheti a játékosokat a fáradtságon, de egyébként is meglepő volna, ha a szezon elején már ilyen gondokkal küzdene a világ egyik legjobb csapata.

Alisson és Keita továbbra sem bevethető Kloppéknál (Adrián a legfrissebb hírek szerint tud védeni szombaton), azonban nélkülük is olyan csapatot tud csatába dobni a német szakvezető, amely jó eséllyel beveszi Southamptont. Ami abszolút nem lenne meglepő, hiszen a felek utolsó négy bajnokiját rendre a Vörösök nyerték meg.

{"headTitle":"Premier League kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-17 13:30","footerTitle":"Eredő odds: 2.00","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Arsenal - Burnley // Arsenal","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Southampton - Liverpool // Liverpool","odds":"1.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
megosztom