NB I

Ez a legjobb tipp a Fehérvár-Diósgyőrre

  • Tomihmv
megosztom

Továbbra is százszázalékos maradhat a Fehérvár, aminek ezúttal a Diósgyőr ihatja meg a levét.

A Fehérvár zsinórban harmadik bajnokiját is megnyerheti. - Fotó: molfehervarfc.hu

Szombaton a harmadik fordulót rendezik az NB I-ben, a listavezető fehérvári csapat pedig az ötödik helyen tanyázó Diósgyőrt fogadja. Tavaly a Vidi háromból csak egyszer verte meg a DVTK-t, ez a mennyiség pedig már ezen a hétvégén meglehet Nikolicséknak.

A hazaiak két sikerrel indítottak, a nyitókörben a Vaduz elleni csalódást követően nyertek 4-2-re a Kaposvár ellen, majd múlt héten a testvércsapat, vagyis a Puskás Akadémia otthonából hozták el a három pontot (2-0).

A trónkövetelő tehát jó formának örvend, hiszen sok gólt lő, mindkét bajnokiját egyaránt két találattal nyerte meg, és úgy néz ki, hogy a gárda védekezése is a tavalyi önmagát kezdi idézni. Mondjuk ezt úgy, hogy a PAFC-nak a múlt héten jó néhány nagy helyzete volt.

unibet

Ami a vendégeket illeti, a Diósgyőrnek a nyitónapon egy hullafáradt Honvéd ellen sikerült fordítania és nyernie 2-1-re hazai pályán, majd a második kanyarban ugyanilyen arányban kapott ki szintén hazai környezetében az Újpesttől.

Az utóbbi meccsen talán rászolgált volna a DVTK az egy pontra, de amíg ennyi helyzet kell a csapatnak egy gólhoz (a miskolciak három góljából kettő pontrúgásból született az idei szezonban), addig nem várható, hogy kiváltképp eredményes legyen.

Noha a nyári jövés-menéseknek köszönhetően Diósgyőr bír a legmélyebb kerettel (34 fő), mégis a fehérváriaknak van minőségibb csapatuk. Arról nem is beszélve, hogy a hazaiak szinte semmit nem változtak a nyáron, vagyis egy összeszokott csapatról beszélhetünk, míg a másik oldalról ez nem mondható el.

Ha mindehhez hozzátesszük azt, hogy a Vidi lesz a pályaválasztó, akkor ténylegesen egyértelműek az esélyek. Ami szerintünk ki is jön, sőt a Fehérvár az eddigiekhez hasonlóan ismételten legalább két góllal nyerhet (egygólos hazai siker esetén a tétünk fele visszajárna).

{"headTitle":"Fehérvár - Diósgyőr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-17 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fehérvár -1,25","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3080037] 2019-08-17 19:30:00 MOL Vidi FC - Diósgyőrx;
megosztom