NB I

Hazai pályán roboghat tovább a Lokomotív - ismét itt van a value

  • varin
megosztom

A múlt héten is szépen sikerült hasznot húznunk a meglepő oddskülönbségből, ezen pedig nem változtatunk.

A Ferencváros két ellenfele találkozik egymással az OTP Bank Liga 3. fordulójában, ez a tény pedig maximum csak azért lehet érdekes, mert így ugyanaz igaz a felekre, vagyis hogy eddig egy bajnokit játszottak. A zalaegerszegiek az országot átszelve első pontjukat szereznék a bajnokságban, míg a Loki lemásolná a múlt heti könnyed győzelmet.

Ki lehet jelenteni, hogy a DVSC pontosan ott folytatta, ahol a tavalyi szezonban abbahagyta, jó és eredményes játékkal simán legyőzte a Kisvárda együttesét. Szükség is volt egy ilyen nézőcsalogató performanszra, hiszen az Európa Liga-kaland után alighanem elsődleges küldetése volt a csapatvezetésnek, hogy a szurkolókat ott is tartsák a lelátón.

{"headTitle":"Debrecen-Zalaegerszeg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-16 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Debrecen","odds":"1.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Zalaegerszeg","odds":"4.52","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Ebből a szempontból igen szerencsés volt a DVSC sorsolása, hiszen a Kisvárda után az újonc ZTE érkezik a Loki otthonába, ez pedig egy hasonlóan kötelező győzelem, mint volt a szabolcsi csapat ellen.

"Jó hatással van ránk a Kisvárda elleni szezonnyitó, amelyen jó játékkal értük el a magabiztos, 4-1-es győzelmet, viszont akkor lehetünk csak elégedettek, ha a Zalaegerszeg elleni találkozót is meg tudjuk nyerni" - fogalmazott meglepő őszinteséggel Herczeg András a dvsc.hu-n.

A debreceniek Bandi bája elmondta, erős csapat a ZTE, nem véletlenül nyerték meg a másodosztályt, ráadásul a nyáron jól is erősítettek. "Egy pillanatig sem szabad lebecsülni őket, hisz elől gyors, mozgékony támadóik vannak, míg a védelmük stabil és masszív".

Talán az, hogy jól erősített a Zalaegerszeg, nem teljesen fedi a valóságot, viszont keretükben így is rengeteg rutinos játékos található, mint Radó András, Bobál Gergely, Miroslav Grumic vagy Barczi Dávid, és ugyan az első kettő még alulról sem súrolja a 30-at, láttak már ezt-azt az NB I-ben.

Fotó: dvsc.hu

A Zalaegerszegnél ugyan a hétvégi bajnoki találkozó elmaradt, ám így sem tétlenkedtek a kékek, hiszen egy emirátusokbeli gárdát győztek le, míg a bajnokságot egy mezőkövesdi vereséggel kezdték.

Nincs igazán szerencsés helyzetben a ZTE, hiszen először augusztus 31-én játszik otthon, addig viszont egy mezőkövesdi, debreceni és kaposvári kiránduláson kellene olyan eredményt elérnie, ami kicsalogatja a nézőket a stadionba.

A Loki igen nehéz ellenfélnek számít, viszont megvan a potenciál az egerszegi csapatban, hogy borsot törjön a bronzérmes orra alá. Noha a hazaira is az átlag feletti oddson fogadhatunk a    -nél, ugyanez igaz az overre is, ami századokkal jobb partnerirodánknál, mint bárhol máshol. Ezúttal mi inkább az overre szavazunk a "H" helyett.

{"headTitle":"Debrecen-Zalaegerszeg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-17 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3080040] 2019-08-17 17:00:00 DVSC - Zalaegerszegx;
megosztom