Championship

Végül is gólok nélkül is lehet nyerni, nem igaz?

  • varin

A Huddersfield és a Fulham randevúja nem tűnik minden idők legoveresebb 90 percének.

Érkezik a harmadik forduló a Championshipben, melyet rögtön egy igen nívós csata vezet fel. A Huddersfield és a Fulham tavaly még a Premier League-ben gyűrték egymást, most pedig igencsak gólszegénynek ígérkező 90 perc vár rájuk a Terrierek otthonában.

{"headTitle":"Huddersfield-Fulham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-16 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Huddersfield","odds":"2.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Fulham","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Town ugyanis finoman szólva is gyatrán kezdte a bajnokságot. Noha a Derby County és idegenben a QPR azért nem volt egy könnyű start, a bajnokságban begyűjtött egy pont mellett a Ligakupában otthon esett ki a Lincoln ellen. A három találkozóján mindössze két gólt lőtt, viszont négyet kapott.

A Huddersfield idén még csak tizenegyesből tudott betalálni, ráadásul annak az Aaron Mooy-nak a révén, aki azóta távozott.

Ami a londoni csapatot illeti, a Barnsley vendégeként vereséget szenvedett, amelyet otthon javított ki a Blackburn ellen, a három pont viszont tényleg csak a minimum, amelyet illett kihozni ebből a két találkozóból.

Az már az idény előtt is látszott, hogy a feljutásért inkább a fővárosi csapat lehet majd versenyben, a Huddersfield a tavalyi kínkeserves PL-szezont követően nem erősítette meg igazán keretét, a rajtnál való beragadás pedig az egész évére kihathat. Siewert mester dolgát ráadásul még tovább nehezíti, hogy egyik legjobb középpályása, az említett Mooy távozott, így az ő pótlását meg kell oldania.

Aaron Mooy személyében az összes huddersfieldi gól lelépett - Fotó: SBS

Távozó persze a másik oldalon is akadt, Ryan Sessegnon búcsúja viszont egyrészt régóta biztos volt, másrészt a Fulham megkapta cserébe azt a Josh Onomah-t, akit nagy tehetségnek tartanak, mindemellett kezdhet a Cardifftól kölcsönbe megszerzett Bobby Reid is.

Egyértelműen több potenciál van most a Fulhamben, még úgy is, hogy Scott Parker ül a kispadon, aki azért nem a rutint és a tapasztalatot képviseli. Nagyon nehéz szezonja lesz a Terriereknek, könnyen lehet, hogy az idény negyedik meccsén is győzelem, valamint akciógól nélkül maradnak.

Tavaly mindkét alkalommal a pályaválasztó csapat tudott nyerni 1-0-ra, ami most mindenképpen meglepetés lenne. Mindazonáltal a Fulhamben idegenben nem annyira bízunk, így véleményünk szerint akár a match underben, akár a Town underében gondolkozunk, nagy hibát nem vétünk.

{"headTitle":"Huddersfield-Fulham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-16 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Huddersfield 1 gól alatt","odds":"2.27","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"2.5 gól alatt","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3065871] 2019-08-16 20:45:00 Huddersfield Town - Fulhamx;