Tipp

Remek oddson pakolhatjuk a Sociedad sztárigazolását

Mindössze hét gólt kell lőnie a Sociedad svéd csatárának, ami bántóan alacsony határ egy ilyen játékosra.

Mindössze 6,5 millió euróért remek játékost szerződtetett a nyáron a Real Sociedad gárdája, Alexander Isak a Borussia Dortmundba nem tudott megváltó lenni, de Spanyolországban bizonyíthat. Tippünk zöldüléséhez mindössze hét gólra lesz szüksége 38 mérkőzésen.

A 19 éves tehetség az elmúlt félszezont a Willem II csapatánál töltötte, a gólok pedig futószalagon jöttek tőle, hiszen Hollandiában 18 meccsen 14 gólt szerzett. Isaknak a felkészülési időszak is jól sikerült, a Millwall és az Eibar hálójába is betalált, jelezve Alguacil mesternek, hogy lehet rá számítani.

Fotó: mundodeportivo

A baszk csapat nem áll túl acélosan támadókkal, hiszen Juanmi például eligazolt, így befejező csatár leginkább csak Willian José és Alexander Isak maradtak, míg őket szélről támogathatja például Oyarzabal, Ödegaard vagy Januzaj.

Alguacil mesterrel a Sociedad már tavaly is bátor futballt játszott, 23 meccsükön 29 gólt szereztek, hazai pályán különösen acélosak voltak.

Noha Isak valószínűleg nem az első perctől lesz majd alapember, hét gólhoz bőven elegendő időt tölthet majd a pályán, ám ha jól megy neki a baszk csapatnál, még akár végig is futballozhatja az évet.

{"headTitle":"Alexander Isak góljainak száma a La Liga 2019/20-as szezonjában","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-16 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"6,5 felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}