TipPics

Olvasónk megmutatta, miért kell lecsapni az early line-okra!

megosztom

Aki figyelte a Hathárom oldalát egy héttel ezelőtt, tegnap busás profitra tehetett szert.

Fotó: bwfc.co.uk

Július 29-én, több, mint két hete írtunk a most kedden este lejátszott Rochdale-Bolton Ligakupa-találkozóról, amely kiváló példázata annak, miért kell mindig, minden piacon igen ébernek lennünk. Aki velünk tartott, busás profitra tehetett szert!

Mint azt anno varin megírta, a Rochdale kupasikerét több, mint 2-szeres oddson publikálták a bukmékerek, amely ismerve a Wanderersnél uralkodó állapotokat, vaskos value-nak tűnt. Ahogyan azt a Logibet vezető tippmestere jelezte, az ifikkel feltöltött keret néhány napja edz egymással, fizetés nélkül, így maximum egy bravúros bajnoki bennmaradás lehet a céljuk, amelynek csak útjában állna a menetelés a Ligakupában.

A 2 feletti odds aztán a kezdésre egészen 1.30-ig csökkent le, ami azt jelentette, hogy már a mérkőzés megkezdése előtt biztos 30-40%-os profittal ki lehetett szállni a tippből, ám akik megvárták a lefújást, ők könnyű pluszpénzre tehettek szert. A Bolton ugyan meglepetésre kétszer is megszerezte a vezetést, ám a Rochdale erre egy ötössel válaszolt, így a végén már izgulni sem kellett.

Ahogyan nem izgult az a hathármas olvasó, morgeza sem, aki papíros szelvényén 100 ezer forinttal küldte játékba a hazai győzelmet, amely így igen szép, 85 ezer forintos tiszta profitot jelentett. Olvasónk ráadásul megfogadta tanácsunkat, bízott az early line-ban rejlő value-ban, így ha nem is azonnal a cikk publikálását követően, de még így is egy héttel a kezdőrúgás előtt feltette tétjét.

Ez a meccs tehát kiválóan példázza, miért is éri meg folyamatosan nyitva tartani a szemünket, hiszen ilyen fogadásból nincs túl sok egy héten.

Ha te is hasonló tippeket akarsz kapni, látogasd meg a Logibet rendszerét és iratkozz fel a profi tippmesterekre!

Csatlakozom a nyerők táborához!

megosztom