Európa Liga

Csak formalitás a Frankfurt-Vaduz visszavágó, használjuk ezt ki

  • gb1
megosztom

A Vidit kiejtő liechtensteinieket tönkreverték az első meccsen, így várhatóan felszabadultan játszanak majd csütörtökön.

A szinte bevehetetlen Commerzbank-Arena. fotó: Twitter

A Sasok nem sok nyitott kérdést hagytak az El-selejtezőjükön, hiszen Lichtensteinben 5-0-ra igázták le a Vaduzt. A visszavágót így minden bizonnyal a hátuk közepére kívánják a felek, bár a teltházas stadion azért éltetni fogja a kedvenceket.

{"headTitle":"Eintracht Frankfurt-FC Vaduz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-15 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Frankfurt","odds":"1.07","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/535633908","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/535633907","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Vaduz","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/535633906","bookmaker":"23"}]}

Az Eintracht az utóbbi két meccsén 10 gólt bombázott az ellenfeleknek, ám a kupában rendesen ráijesztett a szurkolókra. A Mannheim ugyanis 11 perc alatt 2-0-s előnyre tett szert és úgy tűnt, hogy a meccsbe belealudt frankfurtiak lehet későn ébrednek. A félidőre azonban meglett az egyenlítés, hogy aztán megint hátrányba kerüljenek, ekkor azonban Rebic megunta a tökölődést és egymaga intézte el a harmadosztályú együttest. Ha mégis kikaptak volna az nem lett volna világszenzáció, ugyanis egy évvel korábban is az első körben hullottak el a negyedosztályú Ulmmal szemben.

Hütter méltatta is csapatát. "A lábunkban van már három tétmeccs, ami nagyon fontos az előző évkezdéshez képest. Sikerült magabiztosságunkat növelni a győzelmek által és a Vaduz otthonában már magasabb fokozatra is kapcsoltunk."

Összességében tehát elégedett lehet Adi Hütter, akinek jó leckeként szolgált a kupapárharc. A csütörtöki visszavágón ellenben nincs aggódni valója, éppen ezért komoly rotálások várhatók. Amit muszáj kiemelni, hogy 

az utóbbi 14 európai kupameccsen 10 győzelmet és négy döntetlent jegyeznek a Commerzbank-Arénában.

A hihetetlenül nagy minőségbeli különbség már az első meccsen is érződött és mint tudjuk, ezt a Vaduzt még a Vidinek is illett volna vernie. Mario Frick legénysége egyben bízhat, hogy egy teljesen felforgatott kezdőt küldenek pályára a hazaiak (a felállásokat mindenképpen várjuk meg tétünk elhelyezése előtt).

Ezek a meccsek gyakran végződnek felszabadult, sok gólos eredménnyel és a mindkét csapat betalál opció elég jól fizet ahhoz, hogy egy kis értéket találjunk benne. Láthattuk, hogy a kupában is megszenvedett a frankfurti védelem, így egy szépítő találat itt is becsúszhat.

{"headTitle":"Eintracht Frankfurt-FC Vaduz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-15 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt - igen","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3124556] 2019-08-15 20:30:00 Eintracht Frankfurt - FC Vaduzx;
megosztom