Európa Liga

Belga és holland csapatra fogadunk - tippek az EL-re

  • Tomihmv
megosztom

Csütörtökön két mérkőzésre fogadunk az Európa Liga harmadik selejtezőfordulójának visszavágói közül.

A PSV a Haugesundot fogadja csütörtökön. - Fotó: Twitter

Csütörtökön már a visszavágókra kerül sor az Európa Liga harmadik selejtezőfordulójában, a megrendezésre kerülő találkozók közül a PSV-Haugesund és a Gent-Larnaca ütközetekre tippeltünk.

Kezdjük az első találkozóval. A PSV 1-0-ra tudott nyerni Norvégiában, vagyis a jóval esélyesebb csapat előnyből várja hazai pályán a visszavágót. Ez pedig nem sok jót vetít előre a Haugesundnak, amely gárda hullámvölgybe került az utóbbi hetekben.

A vendégek ugyanis az elmúlt négy tétmeccsükön egy döntetlen mellett három vereségre voltak jók, és nagy valószínűséggel most jön zsinórban az ötödik olyan találkozójuk, ahol nem nyernek, sőt újabb vereséget szenvednek. A PSV ugyanis kezd formába lendülni, hiszen sorozatban kétszer nyert, vasárnap például hátrányból verte 3-1-re az ADO-t otthon.

A hazai sikerben ugyanakkor nincs érték, még hendikeppel sem, így másfélszeres pénzért arra tesszük le voksunkat, hogy a visszavágón legalább három gól születik. Ez egyrészt a felek stílusából is adódik, másrészt a Philips Stadionban abszolút nem egy szokatlan látvány a gólparádé, hiszen a PSV utolsó hat hazai tétmeccsén rendre született ennyi találat. 

unibet

A kombink másik eseménye a Gent-Larnaca összecsapás. A felek az odavágón 1-1-re végeztek Cipruson, vagyis a belgák várják jobb pozícióból a második találkozót, azonban nem dőlhetnek hátra, hiszen még nincs meg számukra a továbbjutás.

A hátradőlés egyébként sem várható a Genttől, amely igen kétarcú benyomását kelti, hiszen házon kívül idén még nem tudott nyerni, viszont otthoni környezetében remekel, ugyanis a Ghelamco Arénában a Viitorul Constantának és az Eupennek is hatot (!) vágott.

A Larnaca eddig csak az EL-ben ténykedett, és idegenben mindkétszer nyerni tudott, előbb a szerény képességű moldáv Petrocub otthonában, majd a Levszki Szófiánál hengerelt.

Azon együttesek ugyanakkor meg sem közelítik a Gentet, mindemellett már az odavágón is a belgák voltak a jobbak (a ciprusiak a 88. percben egalizáltak), ezúttal pedig ugye fordul a pályaválasztói jog is. Mindezek tükrében pedig nem meglepő, hogy a belgákra fogadunk.

{"headTitle":"Európa Liga kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-15 20:30","footerTitle":"Eredő odds: 2.16","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Gent - Larnaca // Gent","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"PSV Eindhoven - Haugesund // Több, mint 2,5 gól","odds":"1.49","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

megosztom