Európai Szuperkupa

Második kupadöntőjét már megnyerheti a Liverpool

  • Tomihmv
megosztom

Összecsap a BL- és az EL-címvédője, vagyis a Liverpool és a Chelsea. A tét - a presztízs mellett - Európa trónja.

Második kupadöntőjét már megnyerheti a Liverpool. - Fotó: Twitter

Másfél hét leforgása alatt már második kupadöntőjére készül a Liverpool együttese, Jürgen Kloppék ezúttal az Európai Szuperkupa fináléjában lesznek érdekeltek, mint a Bajnokok Ligája címvédői. Ellenfelük az Európa Liga címvédője, nevezetesen a Chelsea lesz szerdán, Isztambulban, avagy igen komoly presztízsmérkőzésre van kilátás.

A Vörösök a Manchester City ellen büntetőkkel bukták el az Angol Szuperkupa fináléját, majd pénteken hengereltek, hiszen 4-1-re verték a Premier League nyitónapján, hazai pályán, a Norwich együttesét. Az a siker azonban vezéráldozattal járt, hiszen a kapus, Alisson megsérült és bizonytalan ideig nem számíthat rá klubja.

A brazil mellett Clyne-nal sem számolhat Klopp, igaz, az angol játékos már régóta nem számít stabil kezdőnek a liverpooliaknál. Alisson helyettese Adrian lehet, akivel nem igazán gyengül a Pool, avagy Klopp voltaképp a legjobb és legerősebb csapatát küldheti harcba.

unibet

Ez ugyanakkor nem mondható el a Chelsea-ről, amely csapatból Loftus-Cheek és Hudson-Odoi biztosan kimarad, de Rüdiger és Willian játéka is erősen kérdéses. Mindemellett szinte megjósolhatatlan, hogy Lampard kiket jelöl a kezdőcsapatba, mivel a hétvégén, az Old Traffordon olyan játékosok ültek a padon, mint Alonso, Kanté, Pulisic vagy Giroud, akik még nem érték utol magukat.

A londoniak egyébként roppant gyengén startoltak, hiszen a Manchester Unitednél 4-0-ra (!) kaptak ki, ami több, mint elgondolkoztató. Ezúttal tehát biztos, hogy még jobban ráfókuszálnak a mérkőzésre, hiszen nem lenne szerencsés két elbukott rangadóval és egy trófeával kezdeni a szezont.

Azonban az előjelek ezt vetítik előre, mivel szinte minden a Liverpool mellett szól, így rá fogadunk háromesélyben, azonban, hogy feljebb vigyük a szorzót, a Vörösök sikere mellett még legalább két gólra is teszünk pénzt, így pedig egy igen pofás kis szorzót kapunk.

{"headTitle":"Liverpool - Chelsea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool nyer és 1,5 gól felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3046724] 2019-08-14 21:00:00 Liverpool - Chelseax;
megosztom