Sportfogadás

Üstökösként hasít a Logibet friss igazolása - most jön Dutchdota kedvenc tornája

megosztom

És a java még csak most következik, hiszen 15-étől rengeteg tipp várható a Dota-gurutól.

Rendkívül nagy örömünkre szolgál, hogy Karlsson után egy újabb "igazolt" tippmester nyújt remek teljesítményt a Logibeten, hiszen Dutchdota számai lenyűgözőek, mióta partneroldalunkon is tippel. A tippek számának visszaesésére viszont aligha kell számítani.

Iratkozz fel Dutchdotára!

Dutchdota tippjei július 16-ától elérhetőek partneroldalunkon, az eredmény pedig önmagáért beszél.

79 tippből 64.82 egység profitot hajtott be, ami 11.08%-os ROI-nak felel meg.

Természetesen ez még nem egy óriási minta, ám ne felejtsük el, hogy a holland e-sport-gurut egy 550 tippes minta alapján vette fel a Logibet, amely 8.11%-os ROI-s statisztikát mutatott, tehát Dutchdota tulajdonképpen csak tartja a formáját.

Ami a közeljövőt illeti, nem várható éppen unalmas időszak Dutchdota követőinek, hiszen következik a The International, ami a Dota 2 legnagyobb tornája. A tippmester így nyilatkozott az eseményről:

"A The International a Dota 2 legnépszerűbb és legnagyobb tornája, ahol Afrika kivételével minden régió legjobbjai mérik össze tudásukat. Olyan, mint a fociban a Bajnokok Ligája, de ez csak alig több, mint egy hétig tart. Népszerűségéről mindent elmond, hogy a prize pool 32.5 millió dollár.

Ez az a sorozat, ahol rengeteg speciális piacot lehet találni, például a hősök esetén legalább egy 70%-os találati arányra számíthatunk, mert az oddsok nagyon-nagyon hibásak.

Fogalmam sincs, honnan veszik az oddsokat a Pinnacle-nél, de több igencsak értékes van köztük.

Sok-sok tippre és jó eredményekre számíthatunk" - mondta Dutchdota. Szakértelméről egyébként sokat elárul, hogy akad olyan tippje, ami a publikálás után 32-es oddsról 7-esre esett le.

Érdemes tehát követni a Logibeten Dutchdotát, aki hétről hétre bizonyítja hozzáértését, eredményeivel pedig csakhamar a legjobbak közé kerül majd. Ha te is szeretnéd végigizgulni a Dota 2 legnagyobb eseményét vagy egyszerűen csak nyerni akarsz alvás közben, iratkozz fel Dutchdotára havi 19.99€-ért.

megosztom