Tenisz

Esélytelen, hogy Federer 2019-ben visszavonuljon?

  • Cesc18
megosztom

A bukmékerek szerint igen, ugyanis 1.01-es oddsot kínálnak arra, hogy a svájci géniusz 2020-ban is pályára lép.

A 20-szoros Grand Slam-bajnok Roger Federerrel kapcsolatban időről időre megy a találgatás, hogy vajon meddig folytatja még, hiszen két évre van a negyedik iksztől. Néhány éve tett egy olyan nyilatkozatot, hogy felesége, Mirka dönti majd el, hogy mikor akassza szögre a teniszütőjét.

Mirka nélkül nem tudnám ezt csinálni. Ha azt mondja, hogy nem akar többet utazni, akkor azt fogom felelni, hogy 'Rendben, befejezem a karrieremet'.

"Ez ilyen egyszerű. Sok mindennek ő a kulcsa, de egyelőre boldogan csinálja. Ha nem is heti rendszerességgel, mert az négy gyermekkel túl sok lenne." 

Mirka egyelőre bírja, Federernek pedig semmi oka a visszavonuláson gondolkozni, hiszen még mindig versenyképes, tornákat nyer és Grand Slam-döntőket játszik. 

Akadnak egyébként olyan találgatások, hogy a 2020-as tokiói olimpia lehet a svájci számára a végállomás, hiszen az egyéni olimpiai aranyérem az egyedüli, ami még hiányzik Roger vitrinjéből. 

A 2019-es visszavonulására szinte semmi esély nem mutatkozik, a    pedig ennek megfelelően 1.01-et kínál arra, hogy jövőre is látjuk élesben ütni a svájcit. 

Szerinted mikor vonul vissza Federer?

 

 

 

 

{"headTitle":"Visszavonul Federer 2019-ben?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-01 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Igen","odds":"11.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Nem","odds":"1.01","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet

 

megosztom