Tenisz

Ismét az over lehet a nyerő az orosz és a grúz meccsén

  • Cesc18
megosztom

Bő két hete döntő szettben dőlt el Andrej Rublev és Nikoloz Basilashvili döntője. Cincinnatiben hasonlóra van kilátás.

Kedden javarészt még mindig az első körös összecsapások játsszák a főszerepet Cincinnatiben, a US Open Series negyedik állomásán. Akad jó néhány érdekes mérkőzés a programban, ilyen például Andrej Rublev és Nikoloz Basilashvili párosítása. 

{"headTitle":"Andrej Rublev - Nikoloz Basilashvili","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-13 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Rublev nyer","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Basilashvili nyer","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A két játékos ugyanis bő két hete az öreg kontinensen, a hamburgi döntőben nézett farkasszemet egymással.

Egy igen jó kis mérkőzést vívtak, ami több, mint két óra csatározás után 7-5, 4-6, 6-3-mal lett Basilashvilié.

A grúz ezzel idei első tornagyőzelmét jegyezte és megtartotta helyét a top 20-ban. 

Basilashvilinek ez már az idei második győzelme volt a fiatal orosz ellen, ugyanis januárban a dohai második körben is verte Rublevet, méghozzá elég simán, 6-3, 6-4-gyel. 

A bukmékerek Dohában és Hamburgban is Rublevet hozták ki enyhe favoritnak, most viszont már a grúzt tartják esélyesebbnek a továbbjutásra. 

Ami a 2-0 fényében teljesen érthető, ráadásul a tengerentúlon is egyelőre Basilashvili mutatta a meggyőzőbb formát. 

Rublev ugyanis Washingtonban Peter Gojowczyiktól kapott ki az első meccsén, míg Montrealban Marc Polmans verte a selejtező első körében. A washingtoni veresége még magyarázható volt azzal, hogy néhány nappal a hamburgi finálé után nem volt ideje átállni, a montreali szereplése azonban abszolút betlinek számított. 

Basilashvili viszont nem muzsikált rosszul Kanadában, hiszen két meccset megfordított szetthátrányból, majd a 16 között kis híján ismét legyőzte Alexander Zverevet. 

 

Mire fogadjunk?

A H2H és a jobb forma a grúz felé billenti a mérleg nyelvét, de azért Rublevnél sem beszélhetünk gyenge formáról, így 1.70 körül nem szívesen fogadnánk Basilashvilire. 

Az overt viszont szívesen behúzzuk, az elmúlt hetekben mindketten rengeteg döntő szettes meccset játszottak és Hamburgban is nehezen birkóztak meg egymással.

{"headTitle":"Andrej Rublev - Nikoloz Basilashvili","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-13 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma - 22.5 felett ","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom