Bajnokok Ligája

Többek közt az Ajax és a Basel meccseire fogadunk - tippek a BL-re

  • Tomihmv
megosztom

Kedden a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének visszavágóira kerül sor, melyek közül két meccsre fogadunk.

Az Ajax a PAOK-kal meccsel kedden. - Fotó: Twitter

Tíz mérkőzést rendeznek kedden a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének második körében, mi pedig két találkozóra, nevezetesen az Ajax-PAOK és a LASK Linz-Basel összecsapásokra fogadunk.

Kezdjük az előbbivel. Az Ajax és a PAOK 2-2-re végzett Görögországban egy hete, vagyis egyértelműen a hollandok vannak előnyben. Azonban hiába szól szinte minden a hazaiak mellett, nem szabad a görögöket egy kézlegyintéssel elintézni.

Az biztos, hogy a PAOK-nak támadnia kell a meccsen, hiszen gólt, gólokat kell szereznie, hogy legyen esélye a továbbjutásra, viszont az is tutira vehető, hogy hiába áll kedvezőbb pozícióban az amszterdami együttes, borítékolható, hogy nem a védekezésre koncentrál majd.

Így pedig egy igen csak támadófocit hozó mérkőzésre van kilátás, gyakorlatilag nyíltsisakos párharc kerekedhet ki a történetből. Vagyis az odavágóhoz hasonlóan a visszavágón is nagy esély mutatkozik a gólokra, szerintünk nem is lacafacáznak a csapatok, és ezúttal is látunk legalább három találatot.

unibet

A kombink másik meccse a LASK Linz-Basel összecsapás. A felek odavágóját meglepetésre az osztrákok nyerték idegenben 2-1-re, vagyis a svájciak lépéskényszerben vannak, méghozzá olyannyira, hogy a visszavágón minimum kétszer kell betalálniuk, hogy egyáltalán legyen esélyük arra, hogy továbbjussanak.

Ennek köszönhetően a vendégek biztos, hogy mennek előre, mint a mérgezett egér, és mivel a védekezésük igen gyenge idén (valamennyi tétmeccsükön kaptak legalább egy gólt, hét ütközeten 12-szer mattolták őket), viszont a támadósoruk parádézik (7/16), igen komoly esély van a gólokra a visszavágón is.

Amit az is még jobban alátámaszt, hogy az osztrákok is jeleskednek a góllövésben (minden meccsen betaláltak eddig idén), így kézenfekvő, hogy mire fogadunk a visszavágón.  

{"headTitle":"Bajnokok Ligája kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-13 20:30","footerTitle":"Eredő odds: 1.87","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Ajax - PAOK // Több, mint 2,5 gól","odds":"1.52","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"LASK Linz - Basel // Több, mint 1,5 gól","odds":"1.23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
megosztom