Sportfogadás

26-szoros oddsú HT/FT-t fogott varin az NB II-ből - nem véletlenül!

megosztom

Óriási fogás a másodosztályból varinnak köszönhetően, 50 egységet hozott az előfizetőknek a Balmazújváros meccse.

Mint arról a hét közben beszámoltunk, az NB II idei szezonja több érdekességet is hozott eddig, például a Vác és a Balmazújváros mérkőzésein mindig extrán ígéretesek fogadási szempontból. Mindkét gárdánál óriási problémák vannak, a csőd szélén állnak, így mérkőzéseikre talán lehet olykor-olykor bátrabb tippeket is megfogalmazni. Így tett most varin is, akit a Szolnok-Balmazújváros meccs ihletett meg. Lássuk a tippmester gondolatait!

"Teljességgel irreális oddsokkal jöttek ki a fogadóirodák a háromesélyes fogadást illetően. Otthon underdog volt a Szolnok, amely bár tény, hogy nem egy izmos csapat, de ezt a Balmazújvárost favoritként szinte bárki ellen jó szívvel veretném" - fogalmazott varin, aki 10 egységgel küldte játékba a Szolnok +0-t.

Mindemellett viszont megjátszotta a klasszikus HT/FT tippet is, vagyis hogy a félidőben még vezet a Balmazújváros, a végén pedig a Szolnok örülhet - erre 26-szoros pénzt fizetett a    .

"Sokáig nem akarta feltenni live-ba a meccset a Bet, az első gólt pedig úgy szerezte meg a Balmaz, hogy kísérlete sem volt a statisztikák szerint a Szolnoknak. A félidőben 6 körülről valamiért 4.50-re esett le a hazai szorzója, ami árulkodó jel volt. A 80. perc után aztán jött a hatalmas fordítás."

Hogy pontosan mi is történt a pályán, azt valószínűleg sosem tudjuk meg, mindenesetre a 2 egységes, 26-szoros szorzójú tipp brutális profitot hozott az előfizetőknek, amellyel tovább folytatódik varin elképesztő sorozata. A tipp részleteit itt tudod megnézni.

Ha te sem akarsz lemaradni az ilyen tippekről, fizess elő mindössze 19.99€-ért varinra és bárki másra is a Logibet oldalán!

Csatlakozz te is a Logibet nyerőinek táborához! Kattints a képre!

megosztom