NB II

Duplatippes kombival négyszereznénk a Vasas meccsén

  • varin

Gólok és pontszerzés várható angyalföldi oldalról a harmadik forduló zárómeccsén.

Fotó: vasasfc.hu

Rangadóval zárul az NB II második fordulója, a Vasas a Békéscsabához látogat. A viharsarkiak mindkét eddigi találkozója vendégsikerrel végződött, míg az angyalföldiek esetében mindkétszer a pályaválasztó örülhetett. A két trend közül csak az egyik érvényesülhet, de kissé meredeknek tűnő kombinknál még akkor is nyerhetünk, ha mindkettő elbukik.

{"headTitle":"Békéscsaba-Vasas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-12 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Békéscsaba","odds":"2.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Vasas","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Eddig nem nagyon lehet beárazni igazán Schindler Szabolcs csapatát, hiszen a nyáron hatalmas átalakuláson áteső gárda éppen a nehezebb bajnokiját nyerte meg, míg a "kötelezőt" otthon a Tiszakécske ellen elbukta. Schindlernek van ugyan már tapasztalata az NB II-ben, miként szép éveket töltött el a XIII. kerületben is, ám könnyű dolga aligha lesz, hiszen többen is elhagyták a csapatot, például a házi gólkirály Szatmári István és Urbin Péter.

A Békéscsaba tavalyi 56 góljából 34 is távozott.

A felkészülési időszak viszont ígéretes volt, a DVTK-t és a DVSC-t is legyűrték, így aztán különösen meglepő volt, hogy a Tiszakécske nyerni tudott Békéscsabán, amelyet egy kazincbarcikai győzelemmel feledtettek Pantovicsék.

Az angyalföldi csapat is hasonló utat járt be, előbb Dorogon vereséget szenvedtek, majd egy olyan igazi "vasasos" meccsen 5-2-re legyőzték a Soroksárt úgy, hogy az eredményjelzőn már 0-2 is állt.

Ha a gólokról volt szó, a Vasasra lehetett számítani az előző évben is, Szanyó Károly vezetésével rengeteg overt játszottak Balajtiék. A Birtalan-Balajti csatárduó egyértelműen minőséget képvisel ebben a ligában, nem véletlen, hogy utóbbi mesterhármassal indította az évet.

Kombinkat arra alapozzuk, hogy legalább 2-3 gólt szerez majd az angyalföldi csapat, ugyanakkor a hazaiak sem a betonvédelemre helyezik majd a fókuszt. Az előző évben az alábbi forgatókönyv Szanyó 22 bajnokijából 9 alkalommal is bezöldült, így a közel négyszeres odds kellemes fogadásnak tűnik az esti vacsora mellé.

{"headTitle":"Békéscsaba-Vasas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-12 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: x2 + 3 gól felett","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3088469] 2019-08-12 20:00:00 Békéscsaba - Vasas Budapestx;