Bajnokok Ligája

Na most már viszont hibás a Ferencváros szorzója - itt a value!

megosztom

Hiába a remek eredmény és a barátságos sorsolás, nem módosultak az oddsok. Ez viszont hiba!

Néhány nappal ezelőtt számoltunk be róla, hogy a Ferencvárost kicsit lenézik, ami a továbbjutási esélyeit illeti, hiszen a Valletta elleni első mérkőzést követően 7-szeres volt a BL-csoportkör, 2.75 az EL-csoportkör szorzója. Teljesen meglepő módon az     a Dinamo Zágráb elleni második meccset megelőzően ugyanezekkel az oddsokkal nyitotta meg piacait, ami rögtön fogadásra sarkall minket.

{"headTitle":"Meddig jut a Ferencváros az európai kupákban?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-13 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nem jut be egyik csoportkörbe sem","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Bejut az Európa Liga-csoportkörbe","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Bejut a Bajnokok Ligája-csoportkörbe","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A Fradi ugyanis nem csak egy igencsak jó első találkozón van túl, ahol 1-1-et ért el a horvát fővárosban, de a sorsolásoknál is nagyon kedvezett a szerencse Szerhij Rebrov csapatának.

A Bajnokok Ligájában továbbjutás esetén a norvég Rosenborg jöhetne, míg az Európa Ligában jelen állás szerint a litván Suduva.

Természetesen okozhat meglepetést akár a Maribor, akár pedig a Maccabi Tel-Aviv, mindenesetre ha esetleg kiesik kedden a Ferencváros és a litván csapattal kell megküzdenie az Európa Liga főtáblájáért, az egy igencsak hízelgő párosítás lenne.

Mindezek tükrében nem reális, hogy a szorzókon semmit sem változtattak az Unibetnél, hiszen mindkét csoportkörre lényegesen magasabb most a sansz. Hogy a Fradi nem jut be semmilyen csoportkörbe, arra 1.65 jelenleg a szorzó, aminél még az is magasabb, hogy kedden kiesik saját közönsége előtt, ami egy igencsak nagy logikai bukfenc.

Surebet-lehetőség!!!
Ha valaki megfogadja a két csoportkört az    -en, illetve megjátssza a Fradi kiesését a Zágráb, majd a Suduva/Maccabi elleni máshol, szinte biztos profitot zsebelhet be néhány hét múlva!

Mindezek tükrében szerintünk arányosan megfogadva a két csoportkörös oddsot (tétünk 72%-a az EL-csoportkörre, 28%-a a BL-csoportkörre) egy igencsak magas value-t tartalmazó 1.97-es oddsot kaphatunk arra, hogy a Fradit látjuk valamelyik kupasorozat főtábláján.

unibet
megosztom