Tenisz

Ezen a meccsen minden az over mellett szól, be is húztuk a tutit!

  • Cesc18
megosztom

Maratoni csatát hozhat Miomir Kecmanovic és Felix Auger Aliassime első körös mérkőzése Cincinnatiben.

Montrealból Cincinnatibe teszi át székhelyét a teniszmezőny, ahol a szezon hetedik Masters viadalára kerül sor. Hétfőn a férfiaknál 13 mérkőzést találunk a programban, melyek közül Miomir Kecmanovic és Felix Auger Aliassime összecsapását vesszük górcső alá.

{"headTitle":"Miomir Kecmanovic - Felix Auger Aliassime","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-12 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kecmanovic nyer","odds":"2.37","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Auger Aliassime nyer","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Mindkét játékos első ízben szerepel Cincinnatiben a főtáblán. Auger Aliassime alanyi jogon kapott helyet, Kecmanovicnak viszont két selejtezős meccset is meg kellett oldania. Ez azonban nem okozott gondot a szerbnek, hiszen szettveszteség nélkül pipálta ki az Antoine Hoang és a Feli Lopez elleni mérkőzéseit. 

Korábban megénekeltük már, hogy Kecmanovicra érdemes lesz odafigyelni az amerikai versenyeken, mert az USA-ban járt egyetemre, így otthonosan mozog ezeken a tornákon.

Nem véletlen, hogy az idei Mastersek közül éppen Indian Wellsben tudott kiemelkedőt nyújtani. 

Az elmúlt hetekben a US Open Series korábbi állomásain is jól muzsikált, Atlantában és Washingtonban egyaránt két-két győzelmet jegyezett, igaz, utóbbi helyszínen ennél is több volt benne, de favoritként elhasalt a 16 között. 

Felix a 2016-os junior US Open döntőjében éppen Kecmanovicot verve szerezte meg a trófeát. - Fotó: ATP

Ami a kanadait illeti, Felix múlt héten Montrealban nyolcaddöntőzött. Ennél talán még jobb eredményben reménykedett hazai pályán, de a jó hetet kifogó Karen Khachanovba beletört a bicskája. Előtte Washingtonban sem tudott messzire jutni, akkor pedig Marin Cilic parancsolt állj számára. 

A két 19 éves játékos között ez igazi presztízs csatának ígérkezik, hiszen nekik a junior korukból már van múltjuk egymás ellen, ugyanis három éve a US Openen játszottak döntőt. 

Akkor Felix elég simán 6-3, 6-0 arányban győzte le a nála előrébb rangsorolt szerb riválisát. Messzemenő következtetést ebből azért nem kell levonni, de az biztos, hogy a motivációval egyik oldalon sem lesz gond. 

 

Mire fogadjunk?

A bukmékerek a kanadait favorizálják, mi viszont itt győztesre nem mernénk tippelni. Noha Felix jár előrébb, de meccseken belül elég hullámzó a játéka. Ahogyan említettük, Kecmanovic az amerikai tornákat nagyon csípi és profitálhat abból is, hogy két tétmeccset már játszott Cincinnatiben. 

Egyik részről sem várunk domináns játékot, így a 22.5 játék felett tippre tesszük le a voksunkat.

{"headTitle":"Miomir Kecmanovic - Felix Auger Aliassime","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-12 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma - 22.5 felett","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle
megosztom