NB I

Meglepő opcióra fogadunk a Puskás-Fehérváron

  • Tomihmv
megosztom

Jön a testvércsapatok újabb felvonása, amely meccsen szembe megyünk a trendekkel.

Meglepő opcióra fogadunk a Puskás-Fehérváron. - Fotó: molfehervarfc.hu

Vasárnap három mérkőzést rendeznek az NB I második fordulójában, amelyek közül kétségkívül a leginkább várt találkozó a Puskás Akadémia-Fehérvár ütközet. A felek közt igen nagy az átjárás, gyakorlatilag testvércsapatokról beszélünk, ám a tavalyi szezont követően már nem biztos, hogy érdemes a trendekkel menni és a "nagy testvérre" fogadni.

A 2018-2019-es szezon előtt a Fehérvár gyakorlatilag szinte mindig megverte a "kistestvért", azon a tíz bajnoki mérkőzésen a Felcsút három gól nélküli remi mellett hétszer veszített. Azonban az elmúlt idényben a Puskás Akadémia kétszer is felül kerekedett a fehérváriakon, míg egyszer döntetlenre végeztek a felek.

22bet

A trendek tehát kezdenek megváltozni, így pedig mi sem húzzuk be a "szokásos" Fehérvár sikert, hanem inkább arra fogadunk, hogy mindkét csapat szerez gólt. Ez egyrészt tavaly háromból kétszer összejött, másrészt mindkét csapat jól rajtolt és erre ad következtetést. A PAFC 3-1-re nyert az Újpest otthonában, míg a Vidi 4-2-re verte a Kaposvárt hazai pályán.

A felek előre játékára tehát nem lehet panasz, viszont a védekezés mindkét oldalon hagy kívánni valót. Így pedig érdemes lehet a mindkét csapat szerez gólt fogadási opcióba fektetni, amire egyrészt igen jó esély mutatkozik, másrészt nagyon jól fizet.

{"headTitle":"Puskás Akadémia - Fehérvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-11 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3080031] 2019-08-11 18:00:00 Puskás Akadémia - MOL Vidi FCx;
megosztom