NB II

Egyetlen tippel támadunk, de az nagyon könnyen zöldülhet

  • varin
Címkék:

Overt hozhat a két tökéletes mérlegű csapat rangadója Csákváron.

Két fordulót követően aligha gondolhattunk volna arra, hogy a tabellát vesztett pontok alapján a Csákvár és a Budafok vezeti majd, karöltve három másik csapattal. Ám az eddig hibátlan gárdák közül egy biztosan elhullik, hiszen az eddig gólt sem kapó Pest megyei csapat Fejér megyébe kirándul.

A hazaiak hat pontja ér talán "többet", hiszen sikerült az MTK-nak három gólt lőniük, ami még akkor is nagy eredmény, ha tudjuk, hogy a fővárosi csapat sokat játszott emberhátrányban. Ezt követően a Vác legyőzése már valóban a kötelező kategória volt, olykor persze pont ezek a legnehezebbek.

Fotó: aqvitalfc.hu

Csizmadia Csaba, a Budafok mestere eddig két sima 3-0-nak örülhetett csapata kispadján, és bár sem a Szolnok, sem a Szeged nem lesz élcsapat idén, ha így folytatják Kovács Dávidék, idén nem lesznek kieséssel kapcsolatos problémáik.

"Semmit sem kaptunk ingyen, keményen megdolgozott a csapat ezért a hat pontért. Mindkét mérkőzésen, a Szeged és a Szolnok ellen is nyerhettünk volna nagyobb különbséggel, mert a góljaink mellett is voltak komoly lehetőségeink.  Mostantól viszont már csak előre tekintünk, a földön maradunk és dolgozunk tovább. 

Ez a két siker szép és jó, de nagyon sok van még hátra a szezonból és minden mérkőzésre úgy szeretnénk felkészülni, hogy győzelmi esélyekkel lépjünk pályára" - nyilatkozta Csizmadia.

További NB II-es tippekért látogasd meg a Logibet rendszerét, ahol többek között varin és Tomihmv is publikált már tippet a vasárnapi játéknapra.

A két csapat összes meccse over lett tehát eddig, és várhatóan ezúttal is potyognak majd a gólok szép számmal. A legutóbbi randevújuk 2-2-re sikeredett, minket pedig egyáltalán nem lepne meg, ha pontosan ilyen arányban veszítené el mindkét fél a tökéletes mérlegét.

{"headTitle":"Cssákvár-Budafok","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-11 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.5 gól felett","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3088510] 2019-08-11 19:00:00 Csákvári FC - Budafokx;