Tenisz

Ezzel a tippel megduplázhatjuk a tétünket a Nadal - Medvedev döntőn

  • Cesc18
megosztom

Az orosz tehetség megszorongathatja vagy akár le is győzheti a rutinos spanyolt a montreali fináléban.

Vasárnap bajnokot avatnak Montrealban, a döntő legnagyobb kérdése pedig, hogy Rafael Nadal megszerzi-e a rekordot jelentő 35. Masters-címét vagy Daniil Medvedev első ATP 1000-es tornagyőzelmét ünnepelheti?

{"headTitle":"Rafael Nadal - Daniil Medvedv","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-11 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nadal nyer","odds":"1.39","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Medvedev nyer","odds":"3.27","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Az oddsok alapján előbbire van a nagyobb sansz, de azért óvatosak a fogadóirodák az orosszal. Beszédes, hogy Nadalra ennyire magas oddsot 2019-ben eddig csak akkor kínáltak, amikor Djokoviccsal, Federerrel vagy salakon Thiemmel találkozott. 

Medvedev idei ötödik döntőjére készül Montrealban. - Fotó: ATP

A 23 éves moszkvai srác pályafutása legeredményesebb szezonját futja. Brisbane, Szófia, Barcelona és Washington után ez idén az ötödik olyan helyszín, ahol döntőbe tudott jutni.

Ráadásul Montrealban nem is nagyon izzadt meg a fináléig vezető úton, hiszen Kyle Edmundot, Christian Garint és Dominic Thiemet is pillanatok alatt intézte el, míg a honfitársa, Karen Khachanov elleni elődöntőt egy nagyon sima és egy tie-breakes szettben abszolválta. 

Nadal valamivel szorosabb meccseket játszott, ugyanakkor ez nem egy gyengébb formának betudható, hiszen például Fabio Fogninivel egy igen parádés meccset játszott, de Daniel Evans és Guido Pella is a szebbik arcát mutatta a spanyol ellen.

A mallorcai hasonló helyzetből várja ezt a döntőt, mint a tavalyi torontóit, amikor is a fináléban Stefanos Tsitsipas személyében egy az első Masters-címére hajtó NextGen-sztárral nézett farkasszemet. 

Akkor Rafa sokáig nem sok kérdést hagyott és 6-2, 5-3-ig gond nélkül jutott el, viszont a meccs lezárásával akadtak problémái és kis híján előnyből bukta a második szettet.
 

Mire fogadjunk?

Nem könnyíti meg a helyzetünket, hogy ez lesz a két játékos első egymás elleni meccse. 

Nagyon jól megy a játék. Azt hiszem, ha ezt sikerül ezt a formámat nyújtani a döntőben is, akkor Rafának nem lesz könnyű dolga. Nagy csatát várok. 

- mondta Medvedev, akit egyébként a kanadai közönség sajátjának kezdett el tekinteni. Montreal ugyanis francia nyelvű város, az orosznak pedig komoly kötődése van a gallokhoz, hiszen Franciaországban edz, a Lacoste támogatja, francia edzője van és beszél is franciául. 

A közönség támogatására tehát számíthat Medvedev, azt pedig jól látja, hogyha sikerül elengednie a kezét és a legjobb játékát nyújtani, akkor szorossá teheti a döntőt vagy akár le is győzheti a spanyolt. 

Fogadás szempontjából nem rossz Medvedevre a +3.5-ös game hendikep vagy a +1.5-ös szett hendikep sem, azonban még tetszetősebb, hogy nyer legalább 12 játékot, amire közel dupla oddsot kapunk és ami 11-nél ráadásul push.

{"headTitle":"Rafael Nadal - Daniil Medvedv","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-11 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékos megnyert játékok: Medvedev 11 felett","odds":"1.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle
megosztom