NB I

Value oddra bukkantunk az OTP Bank Ligában

  • varin
megosztom

Az egyik meccs szorzója a reálisnál magasabban van, ez pedig fogadásra sarkall minket.

Keleti rangadóval nyitja a honi labdarúgó szezont a DVSC, amely a Kisvárdát fogadja az NB I 2. fordulójában. Mint ismert, a Loki a Ferencváros ellen nem lépett pályára múlt héten, a Kisvárda viszont nyerni tudott otthon, és talán ennek is köszönhető, hogy a reálisnál magasabban van a Loki szorzója.

{"headTitle":"Debrecen-Kisvárda","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-11 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Debrecen","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Kisvárda","odds":"3.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Pedig a Loki az elmúlt hetekben nem csak fontos európai kupatapasztalatokkal lett gazdagabb, de két játékossal is. Pénteken jelentették be ugyanis, hogy csatlakozott a kerethez két tehetséges fiatal magyar játékos, Bévárdi Zsombor és Kundrák Norbert. Mindketten többszörös utánpótlás-válogatottak és főleg a támadójátékot segítik majd.

Nem csak ezért, de a két csapat közötti tudásbeli különbség miatt is nálunk ez a mérkőzés a hazaiaknak áll, amelyre ráadásul kimagaslóan jó oddsot kapunk a    -en.

Amíg ugyanis itthon 1.70-ért tehetjük a hazait, partnerirodánknál ez a szám 1.88, ami azért markáns eltérés.

Noha a várdai csapat jól kezdte a szezont és tavaly három meccsen hat pontot szerezett a Loki ellen, az egyértelmű, hogy Herczeg András csapata a favorit. A mester a DVSC honlapjának nyilatkozott az esélyekről.

"Motiváltan kell pályára lépni a Kisvárda ellen is. A szabolcsiak tavaly két alkalommal is borsot törtek az orrunk alá, idén szeretnénk visszavágni. Új edzővel dolgoznak, valamint más játékfelfogásban és stílusban játszanak, de hazai pályán csak a győzelem az elfogadható a számunkra. Azt gondolom, jó játékosok érkeztek, optimista vagyok, de Bódi Ádám kiesése érzékeny veszteség a számunkra. Gyorsan meg kell találnunk csapatszinten, hogyan tudjuk majd pótolni, de úgy gondolom, rendben leszünk.

Most még nehéz reális célokat megfogalmazni a bajnoksággal kapcsolatban, hisz minden klubnál voltak változások. Néhány forduló után lehet majd megmondani, hová lehet bekategorizálni az együtteseket. Az a célunk, hogy a mezőny első felében végezzünk" - fogalmazott a közönségkedvenc mester.

A túloldalon Miriuta László nagy tisztelettel beszélt a soros ellenfélről, kiemelve, hogy igyekeznek a lehető leghatékonyabb stílusban felvenni a versenyt a nagyon erős Lokival szemben.

Nemigen kelt majd meglepetést ilyen felvezetés után a tippünk, úgy véljük, a Loki meglovagolja a futballázat és győzelemmel tudja kezdeni a szezont, ezt pedig igen jó oddson tehetik meg a szerényebb képességű Kisvárda ellen.

{"headTitle":"Debrecen-Kisvárda","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-11 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Debrecen","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3080034] 2019-08-11 18:00:00 DVSC - Varda SEx;
megosztom