Premier League

A City és a Tottenham ellen fogadunk - tippek a PL-re

  • Tomihmv
megosztom

Két mérkőzésre tippeltünk a Premier League első fordulójának szombati játéknapján.

A City megizzadhat Londonban. - Fotó: Twitter

Pénteken a Liverpool-Norwich mérkőzéssel elstartolt a Premier League 2019-2020-as idénye, a szombati játéknapon pedig két találkozóra, nevezetesen a West Ham-Manchester City és a Tottenham-Aston Villa összecsapásokra fogadunk.

Kezdjük az előbbivel. A City hiába nem változott szinte semmit a nyáron, idén is kimagaslik a mezőnyből és a bajnoki cím első számú várományosa, ez tény, és az is, hogy az egyik kedvenc ellenfele a West Ham, főleg, ha a felek Londonban csapnak össze. Azonban a hazaiaknak sikerült jól igazolniuk (Haller, Fornals) és egy ilyen meccs előtt aligha kell motiválni őket, főleg úgy, hogy közel egy hónapja, Kínában, a City 4-1-re nyert a Kalapácsosok ellen.

Azonban Guardioláék a szezon elején nem szokták szétszakítani az istrángot (Sané és Fernandinho is sérült), a kötelezőket ugyan hozni szokták, de a gólfesztiválok általában elmaradnak. Így pedig érdemes lehet a WHU-ra fogadni, persze alaposan megtámogatott hendikeppel.

Mi a hazaiak, +2,75-ös ázsiai hendikepjére tesszük le a voksunkat, ami hazai győzelem, döntetlen, egy, illetve kétgólos vendégsiker esetén nyerő, háromgólos City győzelemnél a feltett tétünk fele visszajár, míg teljes bukó minimum négygólos manchesteri siker esetén lenne.

22bet

A kombink másik meccse a Tottenham-Aston Villa. A vendégek újoncként vágnak neki a sorozatnak, így pedig alaposan feltuningolták keretüket, amit jól példáz, hogy a Manchester United után ők költötték a legtöbbet játékosokra a nyáron. A felkészülési találkozók alapján jól sikerült a vérátömlesztés, a Villa mind az öt edzőmeccsét behúzta, a főpróbán pedig a Leipzig együttesét verte 3-1-re.

A Tottenhamnél egy-két változás történt a holtszezonban, a csapat továbbra is roppant egységesnek tűnik, avagy a Manchester City és a Liverpool után a harmadik legesélyesebb a bajnoki címre. Noha nem hibázhat a nyitányon a Spurs, a felek közt jelentős motivációsbeli különbségek lehetnek a nyitófordulóban, hiszen az újonc vendégeket aligha kell motiválni, míg a hazaiaknak lényegében ez csak egy meccs lesz a sok közül a roppant hosszú szezonban.

Így pedig az Aston Villába fektetünk, de ahogy a fenti meccsen, úgy ezen is jól megtámogatjuk hendikeppel az esélytelenebb csapatot. A birminghamiekre +2,5-ös ázsiai hendikeppel fogadunk, ami vendégsiker, döntetlen és maximum kétgólos hazai győzelem esetén nyerő, míg háromgólos Tottenham sikertől lenne vesztő.

{"headTitle":"Premier League kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-10 13:30","footerTitle":"Eredő odds: 1.843","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","events":[{"eventTitle":"West Ham - Manchester City // West Ham +2,75","odds":"1.375","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Tottenham - Aston Villa // Aston Villa +2,5","odds":"1.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
megosztom