NB I

Az Újpest megint hoppon maradhat

  • Tomihmv
megosztom

Szombaton két mérkőzést rendeznek az NB I-ben, mi pedig a Diósgyőr-Újpest összecsapásra fogadunk.

A Diósgyőr második bajnoki meccsét is megnyerheti. - Fotó: Facebook

Szombaton már a második forduló kezdődik az NB I új idényében, a játéknap rangadóját pedig Diósgyőrben rendezik, ahova az Újpest látogat. A mérkőzés pedig abszolút háromesélyes a bukmékerek által kínált szorzók alapján, szerintünk viszont inkább a hazaiknak áll a zászló.

A Diósgyőr győzelemmel rajtolt az idei szezonban, hiszen 2-1-re verte az elmúlt héten hazai pályán a Honvédot. A miskolciak jó mérkőzést játszottak egy kemény ellenféllel szemben, hátrányból sikerült fordítaniuk, az utolsó sípszóig küzdöttek, és végül megérdemelten tartották otthon a három pontot. 

A DVTK sikere főleg úgy ér sokat, hogy az előző idényekben végig harcban volt a kiesés ellen, míg a Honvéd a dobogóért küzdött folyamatosan. Mindemellett a nyáron átalakult a gárda, ám az összeszokottság hiánya nem látszott rajta, vagyis jelen pillanatban úgy tűnik, hogy az idei szezonban jóval többre lehet képes a miskolci együttes.

22bet

Ez ugyanakkor nem mondható el az újpestiekről, akik gyengültek a holtszezonban, így nem volt meglepő, hogy vereséggel rajtoltak. Az már annál inkább, hogy hazai pályán (Angyalföldön) szenvedtek kínos vereséget a Puskás Akadémiától, igaz, mi azt a meccset "telibevertük".

A lilák nagyon gyengén muzsikáltak, a felkészülési meccseket követően egyszerűen nem sikerült felpörögniük a rajtra. Hullámzó volt a játékuk, könnyű gólokat kaptak a felcsútiaktól, és végig futottak az eredmény után, ami ugye sokat kivett belőlük.

Ezúttal sem vár rájuk könnyű feladat, hiszen a diósgyőriek önbizalommal telve várják őket, arról nem is beszélve, hogy a teher egyértelműen rajtuk lesz, hiszen a kínos hazai vereség után illene pontot, pontokat szerezniük. Azonban ez borzasztó nehéz lesz, hiszen nagyon úgy fest, hogy a miskolci csapat és a szurkolótábor újfent egymásra talált, és az ultrák ezúttal is olyan fantasztikus atomszférát varázsolhatnak az arénában, amivel győzelembe hajszolhatják kedvenceiket.

Mindezek, illetve annak tükrében, hogy az elmúlt szezon utolsó fordulójában a Diósgyőr 3-0-ra verte hazai pályán az Újpestet, szerintünk ismét a DVTK-nak áll a zászló. Így pedig rájuk fogadunk, igaz, csak kétesélyben, vagyis döntetlen esetén a feltett tétünk visszajárna.

{"headTitle":"Diósgyőr - Újpest","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-10 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Diósgyőr +0 (ázsiai hendikep)","odds":"1.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3080030] 2019-08-10 19:30:00 Diósgyőr - Újpestx;
megosztom