Tipp

7.50-szeres pénzt hozhat a világ egyik legjobb sprintere

  • Cesc18
megosztom

Vasárnap a hollandiai Alkmaarban a férfiak mezőnyversenyével zárul az országúti kerékpárosok Európa-bajnoksága.

Ennek az eseménynek még nincs akkora presztízse, de azért beszédes, hogy az öreg kontinens legjobb sprinterei mind rajthoz állnak, ez pedig így igazi csemegének ígérkezik a sportág szerelmesei számára. 

A bukiknál Dylan Groenewegen az aranyérem első számú várományosa, aki a Tour de France-on négy szakaszon állhatott fel a dobogóra, viszont csak egyszer sikerült nyernie. A holland sprinter hazai környezetben természetesen extra motiváltan teker majd és vélhetően a riválisainál azért több melót fektetett az Eb-re való felkészülésbe. 

Ugyanis például a legnagyobb kihívója, Pascal Ackermann Lengyelországból tette át a székhelyét Hollandiába, miután a lengyel körön négy szakaszt letolt. Ackermannt a Touron nem láthattuk, a Giro d'Italián viszont hét szakaszon is a top 3-ban végzett és ezzel a stabilitással a zöld trikót is behúzta.

Viviani az olaszok leggyorsabb sprintere. - Fotó: Twitter

Szintén az esélyesek közé sorolható Elia Viviani, aki a Prudential RideLondon megnyerésével hangolt az Eb-re. Az olasz sprinter a Girón és a Touron is rajthoz állt, utóbbin le is nyomta a 21 szakaszt és a negyedik napon már össze is jött a győzelem számára. Felemás éve van Vivianinak, volt már meggyőzőbb a formája az ideinél, de így is rengeteg dobogós helyezést jegyez 2019-ben és nem mellesleg Groenewegent és Ackermannt is verte már. 

Sőt, 7.50-es oddsért nagyon is tetszetős, hiszen egy klasszis sprinterről beszélünk, akiben mindig benne van a győzelem. 

Ugyanilyen szorzóval adják Sam Bennett sikerét is, aki a Prudential RideLondonon Viviani mögött lett második. Az ír sprinter az elmúlt két évben nőtt fel a legjobbak szintjére, Ackermann miatt azonban idén lecsúszott a Giróról, a Tourra pedig Peter Sagan miatt nem vitték el. Érdekes lesz most Bennettet és Ackermannt egy versenyen látni, hiszen a két BORA-s finoman szólva sem puszipajtás. 

A második vonalban is nagyon jó sprintereket találunk, érdemes lesz például odafigyelni Luka Mezgecre, aki a héten a lengyel körön nagyon erős formát mutatott. Az egyik szakaszon például Ackermannt durrantotta le, illetve nyert egy emelkedős befutót is. Ha az aranyéremre aprócska is a sansza, de egy top 5-ös eredmény benne van a lábában. H2H-ben Alexander Kristoffal teszik össze, aki a Prudential RideLondonon sem mutatott semmi extrát. 2.25-ért value a szlovént behúzni ellene. 

{"headTitle":"Európa-bajnokság, Országúti verseny","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-11 11:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Viviani nyer","odds":"7.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"H2H: Kristoff vs Mezgec: Mezgec","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365
megosztom