Tenisz

Többek között kettős hibákra is fogadunk a Khachanov - Zverev derbin

  • Cesc18
megosztom

Pénteken a negyeddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek Montrealban.

A négyből három párosításnál két olyan játékos feszül majd egymásnak, akik a top 10 kiemeltjei között szerepelnek a tornán, avagy igazán izgalmas mérkőzések várnak ránk. Az egyik legnehezebben jósolható meccs az orosz Karen Khachanov és az orosz felmenőkkel rendelkező Alexander Zverev negyeddöntője. 

{"headTitle":"Karen Khachanov - Alexander Zverev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-09 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Khachanov nyer","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Zverev nyer","odds":"1.97","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Mint látható a Pinnacle oddsmesterei 50-50-re adják az esélyeket, igaz, ezek már a tétekhez igazított számok, hiszen hajnalban még egy hajszállal Zverev felé húztak a bukmékerek. Nem meglepő, hogy a fogadók inkább Khachanovot támogatják, ugyanis semmi nem szólt a német mellett, kvázi nem tűnt reálisnak, hogy az orosz a mérkőzés underdogja. 

Aki velünk tartott és 8.50-es oddson behúzta, hogy Khachanov bejut az elődöntőbe, most nagyon kényelmes helyzetben van. 

Itt már nem éri meg rizikózni, legalább tétig érdemes visszafogadni. 

A tegnapi játéknapon mindketten egy borzasztó szoros meccset játszottak és közel 3 órát töltöttek a pályán. Khachanov a hazaiak nagy reménységével, Felix Auger Aliassime-mel játszott döntő szettes meccset, míg Zverev annak a Nikoloz Basilashvilinek vágott vissza ugyancsak három szettben, akitől nemrégiben a hamburgi negyeddöntőben meccslabdákról szenvedett vereséget. 

Rettentően nehéz körülmények között játszottak, végig erős szél fújt, ami meg is látszódott a szervahatékonyságukon, az adogatásukat mindketten ötször veszítették el és Zverev 14 kettős hibát is ütött. 

Mára is hasonló időt jósolnak a meteorológusok, nem lesz túl meleg, ellenben 20-30 km/h-s szél várható. 

Simán benne van tehát a pakliban, hogy annak ellenére, hogy két remek adogatóról beszélünk, jó néhányszor tudják majd brékelni egymást. Ahogyan Khachanov tegnap fogalmazott, egy hullámvasúton ült és nem túl szép játékkal tudott nyerni. 

Mire fogadjunk?

Nem látni, hogy ilyen nehéz körülmények között bármelyikük is dominálni tudna. Fogadóként folyamatosan ott lesz a sansz a brékre, ez pedig szoros szetteket vetít előre. Egyértelműen az over felé érdemes kacsingatni. 

Érdemes nézelődni az adogatásokra vonatkozó piacokon is, hiszen ha tényleg nagy szél lesz, akkor például az igencsak ajándék szagú 1.57-ért, hogy mindketten brékelik a másikat az első szettben. 

Kettős hibákra is fogadhatunk, Zverevnél 6.5, míg Khachanovnál 2.5 a line. 

{"headTitle":"Karen Khachanov - Alexander Zverev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-09 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma - 22.5 felett","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Játékos kettőshibák - Zverev 6.5 felett","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"1. szett elveszi a másik adogatását - Khachanov igen","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365
megosztom