Bulvár

1.50-es tippje van a szuperkompjúternek a PL-szezonra

megosztom

Mindannyiunk nagy örömére újra itt a Premier League, lássuk hát, hogy mit jósol a szupergép.

Hihetetlen izgalmakat hozott a 2018/19-es Premier League kiírása, hiszen a bajnoki cím sorsa egészen az utolsó fordulóig nyitott maradt. A Liverpool és a Manchester City üldözőiket jócskán lehagyva harcolt foggal körömmel a trófea megszerzésért és mint az köztudott, végül az égszínkék mezesek örülhettek. Zsinórban másodszor.

fotó: Fox Sports

A talkSPORT nevű sportportál szupergépe már egy évvel korábban is predikcióba bocsátkozott, mégpedig nem is rosszul. Sőt, mondhatni jól, hiszen az első két helyezett csapatot telibe trafálta és mindössze három olyan eset volt, amikor legalább három helyezést tévesztett.

Ezt jósolta a szuperkompjúter a 2018/19-es szezonra.

Érthető módon ezúttal is beizzították a masinát, amiről az oldal sajnos sokat nem árul el. Lássuk hát, hogyan alakult az algoritmusok alapján összeállított sorrend.

20. Brighton 
19. Sheffield United 
18. Newcastle 

17. Crystal Palace
16. Aston Villa
15. Norwich City
14. Burnley
13. Watford
12. Southampton
11. Bournemouth
10. Leicester City
9. Wolves
8. Everton
7. West Ham United
6. Chelsea
5. Arsenal 
4. Manchester United 
3. Tottenham Hotspur 
2. Liverpool 
1. Manchester City 

Mint láthatjuk, a szuperkompjúter szerint a szezon végén búcsút inthetünk a Brighton-Sheffield United duónak, valamint nem kis meglepetésre a Newcastle-nek is. A tavalyi állapotokhoz hasonlóan a gép úgy véli, hogy ismét Pep Guardiola legénysége hódítja el a bajnoki címet, ha pedig ismét helyesnek bizonyul tippje, akkor @1.50 körüli szorzón fizetnének nekünk a netes irodák.

Mit gondoltok a szuperkompjúter sorrendjéről?

 

 

 

 

bet365
megosztom